Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
I weryfikację mam w czwartek przyjmuję 3x1 estrofem dowcipnie i 3X1 lutinus no i acard na własną rękę Sylwia ile mam brać dziennie ? i tylko to zastanawiam się nad tym encortonem też na własną rękę i nad clexanem może dodatkowo ale to na recepte jest prawda ... Sylwia ratuj
transfer robił dr Zielińsk nawet nie otworzył ust powiedział do mnie dzień dobry eee tam nie ważne zresztą przede mną było chyba z 5 dziewczyn i po mnie też więc nie ma czasu na rozczulanie się ważne są efekty!
O rany - to estrofem dają także dowcipnie? Ja mam doustnie. No ale jak widać co klinika to inne podejście.
Acard biorę jedną tabletkę dziennie. Fraxiparina jest na receptę i jeżeli zdecydowałabyś się na nią, to pamiętaj żeby nie przyjmować acardu i fraxi razem, tylko jedno rano drugie wieczorem. Ja acard biorę o 7 rano, a fraxiparinę o 18. Encorton także na receptę - bo to steryd. Ja brałam 1 tabletkę o 7, drugą o 12.
Ann84 acard i encorton brałam cały czas, nie odstawiałam po nieudanej próbie. Fraxiparinę brałam od transferu.