kikifish87
Fanka BB :)
Krew oddana, wyniki jutro kolo poludnia. ale ja i tak wiem ze sie nie udalo
boli mniestrasznie brzuch @-wato a cycki juz nie bola. no nic trzeba czekac do jutra i zyc w niepewnosci jeszcze ten 1 dzien.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sylwia85 ja tez mam przeciwciala i najprawdopodobnie przez to sie nie przyjely wczesniejsze transfery na encortonie to ja juz miesiac jestem na 10mg bo ponoc tyle nie szkodzi i pytam bo nie wiedzialam czy robi to roznice czy podziele dawke czy wezme 10mg rano oj tak bym chciala zeby tym razem sie udaloi mam nadzieje ze to te przeciwciala zaszkodzily ze zarodki sie nie przyjely dodam ze przeciwciala wynalezli jak bylam po trzecim nieudanym crio a ten lek systen 50 to na co????
Sylwia jak myslisz mam brać nadal accard? a jak się czujesz?
i jeszcze dostałam w dniu transferu flamexin nie wiem po co w sumie mam zjeść 1 tab jakby któraś potrzebowała też tylko 1 tab to mogę przesłać bo w opakowaniu jest 20 i kosztuje ok 50zł bez sensu kupować
no i jeszcze mam się ważyć codziennie ale nie wiem od kiedy czy od transferu macie też takie zalecenie z invicty?