kikifish87
Fanka BB :)
Krew oddana, wyniki jutro kolo poludnia. ale ja i tak wiem ze sie nie udalo boli mniestrasznie brzuch @-wato a cycki juz nie bola. no nic trzeba czekac do jutra i zyc w niepewnosci jeszcze ten 1 dzien.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sylwia85 ja tez mam przeciwciala i najprawdopodobnie przez to sie nie przyjely wczesniejsze transfery na encortonie to ja juz miesiac jestem na 10mg bo ponoc tyle nie szkodzi i pytam bo nie wiedzialam czy robi to roznice czy podziele dawke czy wezme 10mg rano oj tak bym chciala zeby tym razem sie udalo i mam nadzieje ze to te przeciwciala zaszkodzily ze zarodki sie nie przyjely dodam ze przeciwciala wynalezli jak bylam po trzecim nieudanym crio a ten lek systen 50 to na co????
Sylwia jak myslisz mam brać nadal accard? a jak się czujesz?
i jeszcze dostałam w dniu transferu flamexin nie wiem po co w sumie mam zjeść 1 tab jakby któraś potrzebowała też tylko 1 tab to mogę przesłać bo w opakowaniu jest 20 i kosztuje ok 50zł bez sensu kupować
no i jeszcze mam się ważyć codziennie ale nie wiem od kiedy czy od transferu macie też takie zalecenie z invicty?