martaczi
Fanka BB :)
hej Kochane,
pobrali mi 18 komórek i transfer w poniedziałek :-)
genna jak sie masz ? kiedy robisz bete?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martaczi tak moje wystraszylas estrofenem dowcipne ze zaraz pobieglam ulotkę przeczytać , bo ja ja bior doustnie 3x1 uffff juz myślałem ze cos źle biorę, a tez mam lutinusa, ale jak sie skończy to będę brała luteine bo 200zl za opakowanie na tydzień to trochę dużo:/kwiatuszek ja mam zapisane luteine dowcipnie i podjezykowo ale chyba zamienie na lutinus bo mi zostal od poprzedniego razu mam jeszcze estrofem tez dowcipnie podobno ma lepsze działanie!
Kinga witaj Kochana ale fajnie że wracasz do gry juz mam zacisnięte kciuki za Ciebie!!! a jak tam Tata?
Kochane. Jutro o 14.30 mam transfer mrozaczka. Boże , mam mega stres czy sie dobrze rozmrozi. Nie mogę spać. Ciagle o tym myśle.
Kikifish jestem jestem, chwilke mnie nie było, ale juz wróciła, , ja tez planuje zrobic test 10 dpt chociaz doktor kazał 12 dpt, miałam podane 3 dniowe maluchy więc jak ma sie udać to juz Cosik bedzie widać , a cycuchy bolą mnie od samego początku:/ masakraleia ona n.v.m trzymam za was kciuki
genna jakos znaknełas z forum, ciekawi mnie jak u Ciebie bo jestesmy na tym samym etapie.
Ja czuje dzis mega doła, jestem 8dpt a czuje sie mega @, nie mialam zadnych plamien implantacyjnych, jedynie co czuje od sa ego poczatku czyli od 3dpt bol brzucha ktora trwa do dzis tyle ze teraz juz boli @ no i cycki tez chce robic bete w 10dpt i myslicie ze moge?
Malailoncia mam podobnie ,mam nadzieje ze to implantacja!!!!!! Niestety nic wiecej nie mozemy zrobic by nam sie udałoLilia, n.v.m., Jo.M, dziękuję kochane! Ta trzymam za Was kciuki!
lawndowy- Ty zawsze umiesz podnieść na duchu)) dziękuję!
Leila- odprawiam tańce za transfer!
kikifish87, do czwartku tak niedaleko, zaciskam kciuki!!!
Plamienie już lżejsze, ale brzuch boli @-wato. Tak bardzo bym chciała, żeby to była implantacja!!!!
Modlę się gorąco, więcej nie mogę zrobić
Kolejna nasz kurka nioska brawo kochana!!!!!!!! Ja mam badać 12 dpt czyli sobota, ale planuje juz jutro, zobaczymy czy sie skuszehej Kochane,