reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kwiatuszek ja mam zapisane luteine dowcipnie i podjezykowo ale chyba zamienie na lutinus bo mi zostal od poprzedniego razu mam jeszcze estrofem tez dowcipnie podobno ma lepsze działanie!
Kinga witaj Kochana ale fajnie że wracasz do gry:-D juz mam zacisnięte kciuki za Ciebie!!! a jak tam Tata?
Martaczi tak moje wystraszylas estrofenem dowcipne ze zaraz pobieglam ulotkę przeczytać , bo ja ja bior doustnie 3x1 uffff juz myślałem ze cos źle biorę, a tez mam lutinusa, ale jak sie skończy to będę brała luteine bo 200zl za opakowanie na tydzień to trochę dużo:/

leia ona n.v.m trzymam za was kciuki :laugh2:
genna jakos znaknełas z forum, ciekawi mnie jak u Ciebie bo jestesmy na tym samym etapie.
Ja czuje dzis mega doła, jestem 8dpt a czuje sie mega @, nie mialam zadnych plamien implantacyjnych, jedynie co czuje od sa ego poczatku czyli od 3dpt bol brzucha ktora trwa do dzis tyle ze teraz juz boli @ no i cycki tez:crazy: chce robic bete w 10dpt i myslicie ze moge?
Kikifish jestem jestem, chwilke mnie nie było, ale juz wróciła, , ja tez planuje zrobic test 10 dpt chociaz doktor kazał 12 dpt, miałam podane 3 dniowe maluchy więc jak ma sie udać to juz Cosik bedzie widać , a cycuchy bolą mnie od samego początku:/ masakra

Lilia, n.v.m., Jo.M, dziękuję kochane! Ta trzymam za Was kciuki!
lawndowy- Ty zawsze umiesz podnieść na duchu:))) dziękuję!
Leila- odprawiam tańce za transfer!
kikifish87, do czwartku tak niedaleko, zaciskam kciuki!!!

Plamienie już lżejsze, ale brzuch boli @-wato. Tak bardzo bym chciała, żeby to była implantacja!!!!
Modlę się gorąco, więcej nie mogę zrobić:(
Malailoncia mam podobnie ,mam nadzieje ze to implantacja!!!!!! Niestety nic wiecej nie mozemy zrobic by nam sie udało:(

reklama
Do góry