reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam was dziewczynki po długiej nieobecności, przygotowania do imprezy biegowej niestety wygrały z wami, a jak wracalam do domq to ostatnie o czym mogłam pomyśleć to włączenie kompa, maż bardzo mi pomagał, chodził za mną i pilnował żebym jadła i Piła na czas oraz ZEbym nie dzwigala:) no ale impreza sie udała , jak któraś chętna to zapraszam https://www.facebook.com/pages/Bieg-na-Szwederowie/216824661814034?ref=hl , w poniedziałek miałam mieć wolne, ale wiadomo dostawców trzeba było oplacic i pozamykac rożne sprawy, więc w poniedziałek jak juz miałam chwilke wolnego ogarnął mnie pierwszy dół , nic mnie nie, bolało, żadnych objawów więc juz shiza ze sie nie udało,oprócz tego ze ciagle do łazienki chodzę noc, dzien ale to pewńie że dużo pije......... a na dodatek tego dnia w tv puścili reklamę rządowego in vitro a ja w ryk!!! A wczoraj kolejny szok, w pracy jakby nic, nic nie boli czulam sie swietnie, umówilam sie z koleżanka na "kawke", wracam do domq i standardowo do kibelek zapodac nowa dawkę lutinusa i zmienić wkladke a tam różowo, no i znowu ryk:( na szczescie potem brunatno było i sie skończyło, lawendowy podniosła mnie na duchu i spokojnie juz (w miare) do wieczora dotrwalam, ale oczywiście z oczami w majtach:) pobolewaly mnie tez teoche okolice jajnikow wiec strach byl o nadal jest, szczegolnie ze zbadalam progesteron w piatek i wynosil 15 a w poniedzialek spadl do 11, wiec zapodalam luteine jezykowo 3x2 tab......dzisiaj do 5 rano spokój, oczywiście ciagle wstawalam w nocy jak poczułam ze mi wilgotno, lutinus robi swoje....o 9:30 obudził mnie warkot wiertarki wrrrrr to sobie pospalam, wilgotno w majtochach tez było więc do kibelka a tam znowu różowo ale mniej, teraz spokój, siedzę w domq, właściwie leze i próbuje nadrobić zaległości na forum, więc przepraszam ze tylko o sobie, ale chciałam wam zdać relacje ,a zaraz spróbuje przeczytać co u was...mam nadzieje ze juz po kilku nowych punkcjach jest, albo chociaz na dniach, martaczi chyba pierwsza do punkcji była.....a reszta dziewczyn pochwaliła sie ladnymi betki i wiadomościami o pecherzykach ciażowych :) ja jutro ide na progesteron znowu a w sobotę mam testować :)
buziaczki dziewczynki , dajcie mi szanse na nadrobie was i opisanie do wieczora:)

genna dobrze ze wrocilas. ciekawa byłam co u Ciebie bo jestesmy w tej samej sytuacji, razem mialysmy 09.09 transwer i tak myslalam o Tobie jak przechodzis ten czas oczekiwania. ja ide robic bete jutro choc wyniki w pt. czuje sie psychicznie koszmarnie, jak wczesniej wierzylam tak dzis mega dół objawy jak na @ a cycki przestaly bolec i tylko brzuch boli @-wato.

Niestety jeszcze nie przyszedł na mnie czas, żebym przeszła na ciężaróweczki po invitro. Beta spadła do 4,6. Nie mam mrożaczków, jak najszybciej zacznę kolejną stymulkę.
Jestem załamana. Mimo wszystko dziękuje za tańce i modlitwy.
Oktavi kochana, Tule mocno!!!!! Pamiętaj ze masz nas, wysluchamy wszystkich żali i płaczu!!!!

Cześć dziewczyny :-)

U mnie dziś 4 dc , dwa dni temu byłam u lekarza i mogę podejść do kolejnego crio już w tym cyklu także biorę już 2x1 estrofem i w sobotę jadę na sprawdzenie endo.
Dziewczyny mam do Was pytanie , już 6 prób mam za sobą i nie mogę dojść do tego czemu się nie udaje. Nurtuje mnie jedna sprawa , zawsze po transferach mam ucisk w dole brzucha. Brałam zawsze nospe , ostatnio nospe forte a teraz mam jakąś kroplówkę dostać po transferze.
Czy któraś z Was też ma takie odczucia , ucisku czy skurczu już sama nie wiem ???? i czy to normalne ????

oktavii - bardzo mi przykro :-(

kikifish87 - Ja też jestem w gyncentrum . Jak tam przeziębienie? Powiedz jakie zarodki masz podane i jakie masz leki?

Jo.M Świetna wiadomość, ze twojorganizm jz gotowy i niedługo pojedziesz do kolejnego crio, take wiadomości poprawiają humor:)

Ostatnia edycja:
reklama
laski co trzeba zabrac na pukkcje i co zapisuja po jakie leki?
myslicie ze jak poprosze o progesteron do łykania lub pod jezyk to mi zapisze zamiast dopochwowy bo nie cierpie a po 2 mam sklonnosci do infekcji
U mnie tez były jednorazowe spodniczki I kapcie, a na górze miałam swój tshirt w którym rzyjechwlam i stanik, a co do progesteronu to tak jak Kinga napisała raczej nie ma wyboru, ja np dostałam lutinusa dowcipne, a teraz jeszczedolozylam luteine podjezykowo, więc zapewne dostaniesz i tu i tu:) in vitro to juz nie żarty i bierzesz co trzeba , nie ma wyboru . Dasz radę:)

Do góry