ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dziewczyny wielkie dzieki zaraz posprawdzam namiary
powodzenia w staraniach
powodzenia w staraniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tańce Hulance dla malejilonci i jej mrozaczkaDonoszę uprzejmie, że trzynastego w piątek 2013 roku o 13.30 dostałam ślicznego mrozaczka
Zapraszam do tańca aż do dnia testowania (23.09)))
Oktavi kochana, Tule mocno!!!!! Pamiętaj ze masz nas, wysluchamy wszystkich żali i płaczu!!!!Niestety jeszcze nie przyszedł na mnie czas, żebym przeszła na ciężaróweczki po invitro. Beta spadła do 4,6. Nie mam mrożaczków, jak najszybciej zacznę kolejną stymulkę.
Jestem załamana. Mimo wszystko dziękuje za tańce i modlitwy.
Martacz jesteśmy dzisiaj myślami z tobą, tańce za pomyślne jajkobranieoktavi tak mi przykro:-(
kikifish wytrwałości życzę!
ja dopiero co wróciłam z kliniki w środę rano mam punkcję
Cześć dziewczyny :-)
U mnie dziś 4 dc , dwa dni temu byłam u lekarza i mogę podejść do kolejnego crio już w tym cyklu także biorę już 2x1 estrofem i w sobotę jadę na sprawdzenie endo.
Dziewczyny mam do Was pytanie , już 6 prób mam za sobą i nie mogę dojść do tego czemu się nie udaje. Nurtuje mnie jedna sprawa , zawsze po transferach mam ucisk w dole brzucha. Brałam zawsze nospe , ostatnio nospe forte a teraz mam jakąś kroplówkę dostać po transferze.
Czy któraś z Was też ma takie odczucia , ucisku czy skurczu już sama nie wiem ???? i czy to normalne ????
oktavii - bardzo mi przykro :-(
kikifish87 - Ja też jestem w gyncentrum . Jak tam przeziębienie? Powiedz jakie zarodki masz podane i jakie masz leki?
U mnie tez były jednorazowe spodniczki I kapcie, a na górze miałam swój tshirt w którym rzyjechwlam i stanik, a co do progesteronu to tak jak Kinga napisała raczej nie ma wyboru, ja np dostałam lutinusa dowcipne, a teraz jeszczedolozylam luteine podjezykowo, więc zapewne dostaniesz i tu i tu in vitro to juz nie żarty i bierzesz co trzeba , nie ma wyboru . Dasz radęlaski co trzeba zabrac na pukkcje i co zapisuja po jakie leki?
myslicie ze jak poprosze o progesteron do łykania lub pod jezyk to mi zapisze zamiast dopochwowy bo nie cierpie a po 2 mam sklonnosci do infekcji