reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

zula ale to już na pewno? tulę Cię mocno i powtórz betę dla pewności:-(. Tak czekałam na dobre wieści .

dzidzius Ty tez jeszcze powtórz, nie znam się kurcze:zawstydzona/y:.

Lilia wspaniałe wieści! dobrze, że gładko poszło:-).

Posty nadrobię później, to niesprawiedliwe, że dobre wieści splatają się z tymi smutnymi.
Ja juz jestem po transferze, mam 2 kropki w brzuchu. Trochę strasznie zabieg wyglądał, ale był totalnie bezbolesny, a nawet przyjemny:-p. Prosto z fotela przeturlałam się na jeżdżące łóżko, na brzuch:szok:. Zawieźli mnie do łóżka, przewalili na nie i jeszcze leżałam na brzuchu 20 minut. Myślałam, że nie wyrobię z pełnym pęcherzem i spuchnietymi jajnikami. Całe szczęście hiperki jeszcze nie mam, ale sie rozkreca i rano mam wziąć zastrzyk i psikać sprayem, oprócz tamtych leków. Tak czy inaczej mam 2 bąbelki w sobie i chcę bardzo, żeby tam zostały. ..

reklama
dzidziuś - nie załamuj się jeszcze, jeszcze jest mała szansa, poczekaj do poniedziałku, wtedy wszystko się okarze

zula -straszne mi przykro, jakie to wszystko jest niesprawiedliwe, wierzę jednak że w końcu przyjdzie i dla Ciebie ten właściwy moment, najważniejsze że masz po kogo wracać

lilia - dobrze że ten nieprzyjemny zabieg masz już za sobą, kolejny krok do przodu po wyczekane tak długo szczęście

mazenka - to oficjalnie jesteś już w ciąży i oby tak zostało na najbliższe 9 miesięcy, dbaj o siebie

A ja jutro mam znowu wizytę, ciekawe czy pęcholki są już gotowe:)

Maya, trzymam kciuki za Twoją wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Koniecznie się pochwal, co i jak :-D

Miłego dnia dla wszystkich
laugh.gif

Dzisiaj jest już czym oddychać
:tak:

Dzień Dobry Wszystkim!!!ufff rzeczywiście wygląda na to, że w końcu będzie dzisiaj czym oddychać:tak:

lawendowy dziękuję:-) a ja trzymam w takim razie kciuki za Ciebie&&&&&, aby drugi jajnik już się tak brzydko nie ukrywał i pokazał, co w sobie kryje:-D

lolitka - w wolnej chwili na pewno poczytam, cały czas Cię troszkę podczytuję i czekam na nowe wpisy

Ostatnia edycja:
reklama
ciesze sie ze sie podoba.

pracuje juz nad nowym postem a mianowicie o sporcie w czasie staran o bejbika. ciekawy temat. jest wiele pytan czy mozna uprawiac sport gdy sie staramy przy ivf: co w czasie stymulki, co po transferze. sa badania w tym zakresie. beda odniesienia tez do sportu i plodnosci ogolnie. ale to chyba po weekendzie dopiero dokoncze

kurde - blogspot zglupila. skasowal mi sie caly post o indeksie??? niech by to..... a byl taki dlugi :( sorrki ale tekst nie jest dostepny i nie wiem czy go powtorze bo tyle pracy w niego wlozylam, a tu wszystko poszlo sie.........:((((

Ostatnia edycja:
Do góry