reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ojej. zula... a ktory to dzien po trasnferze i jakich zarodkow?
spokojnie dziewczyny, nie ma co rozmaczać byłam na to przygotowana. Dzisiaj 10dpt - zarodki 2-dniowe. A progesteron i estradiol chyba ok miałam? progesteron 33 a estradiol 259. Jakie Wymiałyście przy crio?
Zostało mi oglądanie kolejnego ciążowego brzuszka koleżanki podczas wakacji. Ale przynajmniej będę mogła napić się dużo toskańskiego winka. No i wypróbowąc prezent ślubny czyli rolki
Zostało mi oglądanie kolejnego ciążowego brzuszka koleżanki podczas wakacji. Ale przynajmniej będę mogła napić się dużo toskańskiego winka. No i wypróbowąc prezent ślubny czyli rolki
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
zula - i slusznie. nie ma co plakac choc czesto ciezko jest sie pogodzic. ciezkie to psychicznie, fizycznie i finansowo. no ale coz. wino bedziesz pic. a rolki sa super - sama jezdze. zwykle ok 15 km w godzinke - fajny trening
Zula brak słówprzykro mi bardzo-doskonale wiem jak się czujesz. Masz i tak ciut lepszą sytuację bo masz po kogo wrócić a ja już nie miałam. Trzeba wierzyć że któryś z mrozaczków zostanie z Tobą na 9 miesiecy
Dzidziuś równiez Tobie współczuje, nie wiem czy masz po kogor wrócić czy musisz zaczynac o dnowa a le zycze siły do dalszej walki
Ja jestem dziś po pierwszym zastrzyku.
W maju jak podchodziłam do ivf to pytałam czy da mi cleaxane lub fraxiparyne ze względu na endometriozę, powiedział że da. Wtedy wybrałam 5 zastrzyków gonalu F i się skończyła stymulacja. Teraz tez biorę 5 zastrzyków i w poniedizęłk kontrola i nie wiem czy nie będzie za późno na włączenie tego zastrzyku
Powiedzcie mi prosze jak wychodza cenowo te leki, podobno fraxi jest tańsza, ale mam kolege który ma na zbyciu 4 ampułki clexane i nie wiem co zrobić
Dzidziuś równiez Tobie współczuje, nie wiem czy masz po kogor wrócić czy musisz zaczynac o dnowa a le zycze siły do dalszej walki
Ja jestem dziś po pierwszym zastrzyku.
W maju jak podchodziłam do ivf to pytałam czy da mi cleaxane lub fraxiparyne ze względu na endometriozę, powiedział że da. Wtedy wybrałam 5 zastrzyków gonalu F i się skończyła stymulacja. Teraz tez biorę 5 zastrzyków i w poniedizęłk kontrola i nie wiem czy nie będzie za późno na włączenie tego zastrzyku
Powiedzcie mi prosze jak wychodza cenowo te leki, podobno fraxi jest tańsza, ale mam kolege który ma na zbyciu 4 ampułki clexane i nie wiem co zrobić
dagnes78
Fanka BB :)
dzidziuś ja zawsze miałam 5 dniowe zarodki, i zawsze ale to zawsze bete kazał mi prof. robić w 11 dniu!!! nie wcześniej!! więc ją powtórz
lawendowy_sen
GizaS, clexane jest droższy, bo kosztuje 115 zł za opakowanie, czyli za 10 zastrzyków.
Fraxiparyne jest tańsza i kosztuje 79,13. Genarealnie, jeśli nie ma konkretnych wskazań stosuje się je od transferu.
Ja zaczęłam się kłuć dzień przed stymulacją. Ale ja mam wskazanie i dawkę większą, bo 60 mg.
Fraxiparyne jest tańsza i kosztuje 79,13. Genarealnie, jeśli nie ma konkretnych wskazań stosuje się je od transferu.
Ja zaczęłam się kłuć dzień przed stymulacją. Ale ja mam wskazanie i dawkę większą, bo 60 mg.
reklama
kwiatuszekq20
lawendowy najlepszego
laski ogolnie leki do stymulacji mozna wykupic w kazdej aptece czy jak to jest?
te ampułko strzykawki to dobre rozwiazanie?
laski ogolnie leki do stymulacji mozna wykupic w kazdej aptece czy jak to jest?
te ampułko strzykawki to dobre rozwiazanie?
Podziel się: