W jakim wieku? I jakie blastki miałaś, pamiętasz? Dajesz nadzieję, nie powiemNo.vum nie jest zwolennikiem immuno, ale na życzenie pacjenta ją uznają. Ja miałam accofil do nieudanego transferu, udany bez. 4 transfery beta 0, 5 udany.
..<3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jakim wieku? I jakie blastki miałaś, pamiętasz? Dajesz nadzieję, nie powiemNo.vum nie jest zwolennikiem immuno, ale na życzenie pacjenta ją uznają. Ja miałam accofil do nieudanego transferu, udany bez. 4 transfery beta 0, 5 udany.
Czy coś zmieniłaś przy tym piątym transferze, że się udało? Dajesz nadzieję, za mną dwa transfery z beta 0, czekam na miesiaczke i będę się przygotowywać do trzeciego transferu.No.vum nie jest zwolennikiem immuno, ale na życzenie pacjenta ją uznają. Ja miałam accofil do nieudanego transferu, udany bez. 4 transfery beta 0, 5 udany.
No daje, daje.. takich historii nam potrzeba..Czy coś zmieniłaś przy tym piątym transferze, że się udało? Dajesz nadzieję, za mną dwa transfery z beta 0, czekam na miesiaczke i będę się przygotowywać do trzeciego transferu.
Dopiero dziś czytam , więc pewnie już zrobiłaś posiew? Mi lekarz tłumaczył, że same bakterie nie szkodzi raczej, szczególnie jeśli nie ma objawów. Przy infekcji będą też w moczu raczej leukocyty lub też inne parametry zmienione, np liczne nabłonki płaskie. Opis badania podaje, że bakterie są dość liczne czy pojawiają się tan jakieś liczby? Ciekawa jestem co powie ci lekarka. W ciąży można sobie profilaktycznie zarywać żurawinę albo takie tabletki z żurawiną i witaminą c, chyba uroner się to nazywało, nie do końca pamiętam. Będę sprawdzać we wtorek czego się dowiedziałas na wizycie.Hej dziewczyny,
Ja dziś miałam kolejny raz wyniki i ten nieszczęsny Alat i Aspat mi na szczęście spadły. Jedno nawet w normie, drugie nieco podniesione (a było 3 krotnie przekroczone).
Niestety znowu mam inny problem - wyszły mi bakterie w moczu - dość liczne.
Wcześniej w badaniu też miałam bakterie, ale lekarka nie kazała się za bardzo tym przejmować bo wszystkie inne parametry w normie. Teraz też.
Powinnam zrobić posiew na własną rękę?
Wizytę mam dopiero we wtorek.
Miała którąś z Was podobnie?
No z 6 zarodków, pewnie że się udaDziewczyny dzwonili z Kiliniki. Dzisiaj 5 doba. Zamrozili 6 zarodków...
Tak, oczywiście, że się cieszę. Mega bardzo.
Chcieliśmy jeszcze jedno dzieciątko, może się uda.
Niestety dopiero jutro mogę zrobic posiew, bo w weekend nie pracuje u mnie laboratorium. Pojadę na wizytę bez wyniku posiewu, no trudno. No właśnie wszystkie inne parametry mam w normie i mam nadzieję, że ja po prostu nie umiem pobrać tego moczu do badaniaDopiero dziś czytam , więc pewnie już zrobiłaś posiew? Mi lekarz tłumaczył, że same bakterie nie szkodzi raczej, szczególnie jeśli nie ma objawów. Przy infekcji będą też w moczu raczej leukocyty lub też inne parametry zmienione, np liczne nabłonki płaskie. Opis badania podaje, że bakterie są dość liczne czy pojawiają się tan jakieś liczby? Ciekawa jestem co powie ci lekarka. W ciąży można sobie profilaktycznie zarywać żurawinę albo takie tabletki z żurawiną i witaminą c, chyba uroner się to nazywało, nie do końca pamiętam. Będę sprawdzać we wtorek czego się dowiedziałas na wizycie.
Super, imponujący wynik.Dziewczyny dzwonili z Kiliniki. Dzisiaj 5 doba. Zamrozili 6 zarodków...
To super wynikDziewczyny dzwonili z Kiliniki. Dzisiaj 5 doba. Zamrozili 6 zarodków...