@marzycielko wpisz mnie proszę do kalendarza
1.10.2024 punkcja
1.10.2024 punkcja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ode mnie pobierają opłaty za wizyty i krew (mam zarodki z tamtego roku), twierdzą że tylko nowe osoby mają za darmoA no właśnie. Chyba nie ma jasnych przepisów że jedni mogą taj a drudzy inaczej...
O widzisz...Ode mnie pobierają opłaty za wizyty i krew (mam zarodki z tamtego roku), twierdzą że tylko nowe osoby mają za darmo
Napisałam do ministerstwa zdrowia, odpisali że są za darmo i napisali w mojej sprawie do kliniki żeby mi oddali pieniądze.
Klinika narazie się nie odzywa ale mam za tydzień wizytę więc zapytam gdzie moje dolary
Na Twoim miejscu też bym napisała maila, nic nie kosztuje a może Ci zwrócąO widzisz...
Daj znać jak skończy się ta historia
A potrzebuję paragony? Bo nie mamNa Twoim miejscu też bym napisała maila, nic nie kosztuje a może Ci zwrócą
Ja 36 mąż 37. Nie mamy zarodków.A ile macie lat? Macie zarodki?
a u mnie jeszcze inaczej wizyty do podpisania płatne po podpisaniu za darmo ale wszystkie wyniki płatne bo mieliśmy zarodki z przed programuOde mnie pobierają opłaty za wizyty i krew (mam zarodki z tamtego roku), twierdzą że tylko nowe osoby mają za darmo
Napisałam do ministerstwa zdrowia, odpisali że są za darmo i napisali w mojej sprawie do kliniki żeby mi oddali pieniądze.
Klinika narazie się nie odzywa ale mam za tydzień wizytę więc zapytam gdzie moje dolary
to napewno zakwalifikują Was do programu i będzie za free umawiaj wizytęJa 36 mąż 37. Nie mamy zarodków.
Czekam i czekam i doczekać się nie mogę mam nadzieję ,że zobaczę juz coraz bliżej środa a jak u Ciebie@PaulinkaP jak tam kobietko nie długo wizyta