reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny.
Dawno mnie tu na forum nie było 🙈
W skrócie powiem że mam syna z in vitro urodzonego 27.02.2023.
Rok po jego narodzinach pierwszy raz udało nam się zajść w ciążę naturalnie niestety poroniłam teraz chcielibyśmy ponownie podejść do in vitro mam pytanie jak to teraz cenowo wygląda bo wygląda na to że od 2023 ceny mocno poszły w górę.
A ile macie lat? Macie zarodki?

reklama
Cześć dziewczyny.
Dawno mnie tu na forum nie było 🙈
W skrócie powiem że mam syna z in vitro urodzonego 27.02.2023.
Rok po jego narodzinach pierwszy raz udało nam się zajść w ciążę naturalnie niestety poroniłam teraz chcielibyśmy ponownie podejść do in vitro mam pytanie jak to teraz cenowo wygląda bo wygląda na to że od 2023 ceny mocno poszły w górę.
Teraz jest refundacja z MZ.
Ja jestem w trakcie. U mnie wyglądało to tak:
Pierwsze trzy wizyty płaciłam. Na pierwszej "zgłoszenie sie", na drugiej skierowanie na krew, na trzeciej skierowanie na wymazy.
Czwarta wizyta podpisanie dokumentów i już nie była płatna. Za leki płacisz albo ryczałt albo odpowiednią zniżkę. Zarodki przechowujesz do 5 lat za free.
Tak u mnie - Gameta Rzgów

Teraz jest refundacja z MZ.
Ja jestem w trakcie. U mnie wyglądało to tak:
Pierwsze trzy wizyty płaciłam. Na pierwszej "zgłoszenie sie", na drugiej skierowanie na krew, na trzeciej skierowanie na wymazy.
Czwarta wizyta podpisanie dokumentów i już nie była płatna. Za leki płacisz albo ryczałt albo odpowiednią zniżkę. Zarodki przechowujesz do 5 lat za free.
Tak u mnie - Gameta Rzgów
Ja bym się kłóciła, powinno być wszystko bezpłatnie 😀

Mowią tutaj że do momentu podpisania dokumentów wizyty są płatne. Ale badania które zlecają zeby zakwalifikować już nie są płatne 😁
Paradoks.
Nie chciałam palić mostów ale prawie 1 tys zapłaciłam za wizyty
Co klinika to inaczej, dziewczyny na innym forum mają darmowe od 1 wizyty😄

reklama
Do góry