reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem 11 miesiecy po porodzie i dalej nie mam. Karmimy się piersią. Wczoraj na wizycie lekarz mówił ze nic nie zapowiada się żebym dostała 🙈 ale endo ladne i do transferu podchodzę i tak na sztucznym więc możemy działać
Dziwne, mój lekarz powiedział że nie robi transferów jak ktoś karmi piersią.

Cześć Dziewczyny,
Mam prośbę...
Jestem 13 dni po transferze blastocysty (z OM 4w5d). Beta przyrasta prawidłowo ale czułam ból jajnika i mam lekkie plamienie więc pojechałam do lekarza żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną (niestety miałam właśnie po stronie bolącego jajnika) i widać w macicy malutki pecherzyk 6 mm ale jest splaszczony. Napiszcie proszę czy ktoś tak miał? Kiedy robiłyście pierwsze usg po transferze? Betę powtarzam jutro, do wczoraj przyrosty były po ponad 200%, wczorajsza to 1500. Byłam mega szcześliwa aż do dzisiaj 😔
Niestety musisz poczekać jak się sytuacja rozwinie.
To bardzo wczesna ciąża i gdzieś około 30 dpt pojawia się serduszko czasami szybciej.
Powodzenia.

Cześć Dziewczyny,
Mam prośbę...
Jestem 13 dni po transferze blastocysty (z OM 4w5d). Beta przyrasta prawidłowo ale czułam ból jajnika i mam lekkie plamienie więc pojechałam do lekarza żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną (niestety miałam właśnie po stronie bolącego jajnika) i widać w macicy malutki pecherzyk 6 mm ale jest splaszczony. Napiszcie proszę czy ktoś tak miał? Kiedy robiłyście pierwsze usg po transferze? Betę powtarzam jutro, do wczoraj przyrosty były po ponad 200%, wczorajsza to 1500. Byłam mega szcześliwa aż do dzisiaj 😔
I jeszcze progesteron zbadać, może być za jaskini poziom i stąd plamienia.

A opowiedz jak dostać się do programu. Składa się jakiś wniosek. Są ograniczone miejsca ? Jak to wygląda. Możesz napisać mi priv 😜
ja na stronie kliniki zaznaczyłam ze chce więcej informacji uzyskać z programu tak dla in vitro, po czym dostałam sms ze juz mogę sie zapisać. Weszłam na stronę kliniki ponownie dalam swoje dane w miejscu tak dla in vitro i oddzwonili chyba w środę że mam przyjechać i lekarz wyda decyzję.

ja na stronie kliniki zaznaczyłam ze chce więcej informacji uzyskać z programu tak dla in vitro, po czym dostałam sms ze juz mogę sie zapisać. Weszłam na stronę kliniki ponownie dalam swoje dane w miejscu tak dla in vitro i oddzwonili chyba w środę że mam przyjechać i lekarz wyda decyzję.
A to ki koja pani doktor na wizycie powiedziała że spokojnie że jest program i my na pewno się załapiemy i żebym skończyła karmić i przyjechała wtedy będziemy działać 😜

Ale może zadzwonię do kliniki i dopytam jeszcze 😉

A to ki koja pani doktor na wizycie powiedziała że spokojnie że jest program i my na pewno się załapiemy i żebym skończyła karmić i przyjechała wtedy będziemy działać 😜

Ale może zadzwonię do kliniki i dopytam jeszcze 😉
Do mnie z Warszawy az oddzwaniali. Oni na rok dostają 2,5 miliarda złotych więc lekarz powiedział ze na spokojnie. Dla każdego starczy ponoć.. M

reklama
Do mnie z Warszawy az oddzwaniali. Oni na rok dostają 2,5 miliarda złotych więc lekarz powiedział ze na spokojnie. Dla każdego starczy ponoć.. M
Widzę że w naszej klinice program trwa od 2024 do 2028 więc myślę, że do września bądź października tego roku zostanie dla mnie z mężem miejsce w programie😜

Do góry