Załapaliśmy się.Ja planuje wracać pod koniec roku, tylko u nas zarodków brak też chętnie się dowiem jak to wygląda
I oytalam czy jak się nie uda to dalej mamy szansę na refundację. Lekarz powiedział że tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Załapaliśmy się.Ja planuje wracać pod koniec roku, tylko u nas zarodków brak też chętnie się dowiem jak to wygląda
Oby się udało. Może nawet uda się nam razem wstrzelić w transferHej hej my wracamy już w lipcu nam też został jeden Mrozak i mamy refundację więc w razie w cała procedura od nowa ale mam ogromną nadzieję ze ten jeden będzie właśnie rodzeństwem dla naszego Stasia
Dziwne, mój lekarz powiedział że nie robi transferów jak ktoś karmi piersią.Ja jestem 11 miesiecy po porodzie i dalej nie mam. Karmimy się piersią. Wczoraj na wizycie lekarz mówił ze nic nie zapowiada się żebym dostała ale endo ladne i do transferu podchodzę i tak na sztucznym więc możemy działać
Niestety musisz poczekać jak się sytuacja rozwinie.Cześć Dziewczyny,
Mam prośbę...
Jestem 13 dni po transferze blastocysty (z OM 4w5d). Beta przyrasta prawidłowo ale czułam ból jajnika i mam lekkie plamienie więc pojechałam do lekarza żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną (niestety miałam właśnie po stronie bolącego jajnika) i widać w macicy malutki pecherzyk 6 mm ale jest splaszczony. Napiszcie proszę czy ktoś tak miał? Kiedy robiłyście pierwsze usg po transferze? Betę powtarzam jutro, do wczoraj przyrosty były po ponad 200%, wczorajsza to 1500. Byłam mega szcześliwa aż do dzisiaj
I jeszcze progesteron zbadać, może być za jaskini poziom i stąd plamienia.Cześć Dziewczyny,
Mam prośbę...
Jestem 13 dni po transferze blastocysty (z OM 4w5d). Beta przyrasta prawidłowo ale czułam ból jajnika i mam lekkie plamienie więc pojechałam do lekarza żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną (niestety miałam właśnie po stronie bolącego jajnika) i widać w macicy malutki pecherzyk 6 mm ale jest splaszczony. Napiszcie proszę czy ktoś tak miał? Kiedy robiłyście pierwsze usg po transferze? Betę powtarzam jutro, do wczoraj przyrosty były po ponad 200%, wczorajsza to 1500. Byłam mega szcześliwa aż do dzisiaj
ja na stronie kliniki zaznaczyłam ze chce więcej informacji uzyskać z programu tak dla in vitro, po czym dostałam sms ze juz mogę sie zapisać. Weszłam na stronę kliniki ponownie dalam swoje dane w miejscu tak dla in vitro i oddzwonili chyba w środę że mam przyjechać i lekarz wyda decyzję.A opowiedz jak dostać się do programu. Składa się jakiś wniosek. Są ograniczone miejsca ? Jak to wygląda. Możesz napisać mi priv
A to ki koja pani doktor na wizycie powiedziała że spokojnie że jest program i my na pewno się załapiemy i żebym skończyła karmić i przyjechała wtedy będziemy działaćja na stronie kliniki zaznaczyłam ze chce więcej informacji uzyskać z programu tak dla in vitro, po czym dostałam sms ze juz mogę sie zapisać. Weszłam na stronę kliniki ponownie dalam swoje dane w miejscu tak dla in vitro i oddzwonili chyba w środę że mam przyjechać i lekarz wyda decyzję.
Kiedyś pamiętam ze jedna oszukała lekarza ze karmi i się udało... Ja z jednej strony się boję z drugiej nie wiem. Ogólnie miałam plan karmić do roku... Tego. Na razie się trzymam... Tzn. Juz po malu luzuje karmienia...Dziwne, mój lekarz powiedział że nie robi transferów jak ktoś karmi piersią.
Do mnie z Warszawy az oddzwaniali. Oni na rok dostają 2,5 miliarda złotych więc lekarz powiedział ze na spokojnie. Dla każdego starczy ponoć.. MA to ki koja pani doktor na wizycie powiedziała że spokojnie że jest program i my na pewno się załapiemy i żebym skończyła karmić i przyjechała wtedy będziemy działać
Ale może zadzwonię do kliniki i dopytam jeszcze
Widzę że w naszej klinice program trwa od 2024 do 2028 więc myślę, że do września bądź października tego roku zostanie dla mnie z mężem miejsce w programieDo mnie z Warszawy az oddzwaniali. Oni na rok dostają 2,5 miliarda złotych więc lekarz powiedział ze na spokojnie. Dla każdego starczy ponoć.. M