reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry, a może raczej dovry wieczór 😍nie wiem czy jest tu ktoś ze starej gwardii czy raczej już nikogo nie ma... Czy ktoś mnie pamięta czy raczej nikt...Chciała sie przywitać ( zmieniłam nick, wcześniej byłam bedewkincumama!) i powiedzieć wam w sekrecie ze wracamy po rodzeństwo dla mojego smyka 😍😍😍 mieliśmy wrócić ciut później ale dzis byliśmy na wizycie w klinice dotyczącej refundacji i poszliśmy za ciosem. Jak tylko mlody skończy rok zaczynamy. 16 lipca mamy kolejna wizytę, z badaniami zaczniemy przygotowania do transferu 😍😍😍 oczywiście zostaliśmy zakwalifikowani do programu dlatego też idziemy za ciosem 😍😍😍 można wpisać mnie w kalendarz 16.06 wizyta w klinice 😍😍😍

Wow 🥰 co za News 🤩
Wspaniałe info !!!

Życzę Ci ze szczerego serduszka żeby teraz Twoja droga nie była tak wyboista jak do tej pory !

reklama
Cześć Dziewczyny,
Mam prośbę...
Jestem 13 dni po transferze blastocysty (z OM 4w5d). Beta przyrasta prawidłowo ale czułam ból jajnika i mam lekkie plamienie więc pojechałam do lekarza żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną (niestety miałam właśnie po stronie bolącego jajnika) i widać w macicy malutki pecherzyk 6 mm ale jest splaszczony. Napiszcie proszę czy ktoś tak miał? Kiedy robiłyście pierwsze usg po transferze? Betę powtarzam jutro, do wczoraj przyrosty były po ponad 200%, wczorajsza to 1500. Byłam mega szcześliwa aż do dzisiaj 😔

Wow 🥰 co za News 🤩
Wspaniałe info !!!

Życzę Ci ze szczerego serduszka żeby teraz Twoja droga nie była tak wyboista jak do tej pory !
Dziękuję ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘
Mam nadzieję ze tym razem będzie szybciej, i nie będzie przykrych niespodzianek. Mam nadzieję ze ten jeden zarodek ktory od 2 lat jest na zimowisku da nam rodzeństwo dla Stasia 😍

Super że się ujawniłaś i obyś szybciutko była w drugiej ciąży 😉

A przy karmieniu nie ma przeciwskazań przed stymulacją?
Czy do lipcaodstswidz młodego od piersi? 😉
Mam nadzieję ze się uda odstawić, chodz pamiętam ze któraś kiedyś podchodziła i też karmila. Oczywiście zataila u lekarza ze karmi i sie udało. My nie będziemy jeszcze mieć stymulacji. Na razie transfer który mam nadzieję da ciążę, jeśli nie to dopiero wtedy stymulacja. Ale wtedy nie ma zmiluj się, odstawiam i koniec. Chodz mam nadzieję ze mojego cycoholika uda sie do lipca odstawić. Chodz mi trochę przykto z tego powodu 🥺

reklama
Mam nadzieję ze się uda odstawić, chodz pamiętam ze któraś kiedyś podchodziła i też karmila. Oczywiście zataila u lekarza ze karmi i sie udało. My nie będziemy jeszcze mieć stymulacji. Na razie transfer który mam nadzieję da ciążę, jeśli nie to dopiero wtedy stymulacja. Ale wtedy nie ma zmiluj się, odstawiam i koniec. Chodz mam nadzieję ze mojego cycoholika uda sie do lipca odstawić. Chodz mi trochę przykto z tego powodu 🥺
A opowiedz jak dostać się do programu. Składa się jakiś wniosek. Są ograniczone miejsca ? Jak to wygląda. Możesz napisać mi priv 😜

Do góry