reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Ruda08 czy Ty już uwolniłaś brzuchol😂@Coffe18 jak się macie ? @Marta3130 jak Twój kurczaczek Wielkanocny 😁

Dziękuję kochana za pamięć ♥️

U nas wszystko ok ♥️
Pomału wychodzą nam dolne kasowniki 🦷😅 . Muszę przyznać że nie jest to najłatwiejszy okres ale staram się cieszyć i z tego etapu 😜

Ogólnie to Jestem oczarowana macierzyństwem i zakochana w synusiu na zabój . Gdyby nie cc to jeszcze w tym półroczu nudziłabym lekarza o kolejny transfer 🤭

Mów lepiej co u Ciebie ?!
Działasz? Działasz ? 😀

reklama
Bądźcie silne, obie. Najważniejsze że malutka jest stabilna, tak bardzo trzymam za Was kciuki ✊✊
A ta diagnoza, że ciąża wyniszczala Ci wątrobę została potwierdzona wczoraj w szpitalu czy przez prowadzącego?
Wczoraj w szpitalu po badaniach. Kurczę napisałabym nazwę ale jakaś taka dziwna że nie mogę zapamiętać (bilu coś tam) i występuje tylko u niektórych ciężarnych i to ciąża to wywołuje. Jedyne leczenie to poród. U mnie chcieli jak najdłużej malutką utrzymać w środku ale krwawienie i rozwarcie były coraz większe więc zdecydowali o cc

@Nutka 1533 dużo zdrówka dla Was !! 🥹

@mArusia33 turlam się, jeszcze się turlam 🤪. Mowię synowi, że od poniedziałku może wychodzić, niech w święta się nie wygłupia 😁. Pózniej to już droga wolna. Niby mam jeszcze 2 tygodnie ale jakoś tego nie widzę 😁

Dziewczyny, ponawiam post 😇
Kto przejmuje kalendarz ? 🧐

Dziękuję kochana za pamięć ♥️

U nas wszystko ok ♥️
Pomału wychodzą nam dolne kasowniki 🦷😅 . Muszę przyznać że nie jest to najłatwiejszy okres ale staram się cieszyć i z tego etapu 😜

Ogólnie to Jestem oczarowana macierzyństwem i zakochana w synusiu na zabój . Gdyby nie cc to jeszcze w tym półroczu nudziłabym lekarza o kolejny transfer 🤭

Mów lepiej co u Ciebie ?!
Działasz? Działasz ? 😀
bardzo się cieszę że u Was wszystko dżi😂ja to już też bym chciała drugi transfer ale coś mamy teraz gorszy okres z tatą dziecka 🤪nie podejmuje chłopak tematu ale ja mu coraz więcej i częściej ryje o tym beret 😁no ale ile będę pracować już starczy teraz by się powiedziało 😂buziaki dla Twojego słodziaka ❤️

Wczoraj w szpitalu po badaniach. Kurczę napisałabym nazwę ale jakaś taka dziwna że nie mogę zapamiętać (bilu coś tam) i występuje tylko u niektórych ciężarnych i to ciąża to wywołuje. Jedyne leczenie to poród. U mnie chcieli jak najdłużej malutką utrzymać w środku ale krwawienie i rozwarcie były coraz większe więc zdecydowali o cc
Bądźcie silne, trzymamy kciuki ❤️❤️❤️
Jak się czujecie dzisiaj? Ile będziesz w szpitalu?

Nie mogłam jeść a xonvea od mojego lekarza prowadzącego nie pomagała. Wczoraj mąż zawiózł mnie na sor. Dzisuaj miałam wyjść ale rano dostałam skurczy i mocnego krwawienia. Wezwali karetkę żeby zabrała mnie do szpitala o III stopniu referencyjnosci. Malutka na razie stabilna. Ja powoli dochodzę do siebie, zaraz pierwsze wstanie z łóżka. Rodziłam w Wałbrzychu i szukam teraz jakiegoś pokoju czy coś żeby być blisko niej (z mojego domu do Wałbrzycha jest 100km).
trzymamy mocno kciuki za Was obie 😘

reklama
Do góry