reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, jestem po histeroskopii zabieg prawie bezbolesny. Miałam 2 zastrzyki znieczulające w szyjkę plus w zastrzyku do wenflonu. Nie było źle tak jak się naczytałam, hsg przy tym to rzeź. Tu się mile zaskoczyłam. Prawie zero bólu, trochę czuć dyskomfort i tyle. Pobrano biopsje endometrium więc czekam na wyniki. Dzięki za wsparcie !

No właśnie tak szybko. Nawet jakbym nie chciała robic sobie żadnych nadziei. I mogę brać leki i powtórzyć betę w sobote. Ale nie mam już neoparinu. Czy wystarczy jak będę przyjmowała resztę lekow? Czy ten neoparin jest konieczny?
Dopiero zobaczyłam Twój wpis. Też bym nie odstawiała leków i dziś powtórzyła betę. Jaką podjęłaś decyzję?

Może któraś z Wam miała taki problem - nawracających bakterii w moczu 😭
Leukocyty cały czas wysokie , dostanę antybiotyk i posiew wychodzi wporzadku...a za miesiąc powtórka 😭

Może któraś z Wam miała taki problem - nawracających bakterii w moczu 😭
Leukocyty cały czas wysokie , dostanę antybiotyk i posiew wychodzi wporzadku...a za miesiąc powtórka 😭
na szczęście nie miałam jeszcze.
Ale dziwne, że taki nawracający problem. Musisz zapytać lekarza, najlepiej będzie wiedzial co z tym fantem zrobić. A może jakiś probiotyk?
Lekarz mi kazał nie wstrzymywać siku i wyszukiwać się do końca.

reklama
Do góry