Trzymam kciuki. Pamiętam że też się bardzo denerwowałam.właśnie chodzi o to, że nie mam robionej w znieczuleniu ogólnym.
Jutro wolne na szczęście
reklama
Deess.
Fanka BB :)
Hej, jestem po histeroskopii zabieg prawie bezbolesny. Miałam 2 zastrzyki znieczulające w szyjkę plus w zastrzyku do wenflonu. Nie było źle tak jak się naczytałam, hsg przy tym to rzeź. Tu się mile zaskoczyłam. Prawie zero bólu, trochę czuć dyskomfort i tyle. Pobrano biopsje endometrium więc czekam na wyniki. Dzięki za wsparcie !
P
paulina7891
Gość
Dopiero zobaczyłam Twój wpis. Też bym nie odstawiała leków i dziś powtórzyła betę. Jaką podjęłaś decyzję?No właśnie tak szybko. Nawet jakbym nie chciała robic sobie żadnych nadziei. I mogę brać leki i powtórzyć betę w sobote. Ale nie mam już neoparinu. Czy wystarczy jak będę przyjmowała resztę lekow? Czy ten neoparin jest konieczny?
katharina203
Powtórzyłam betę dzis beż odstawienia lekow. Nadziei brakDopiero zobaczyłam Twój wpis. Też bym nie odstawiała leków i dziś powtórzyła betę. Jaką podjęłaś decyzję?
P
paulina7891
Gość
Bardzo mi przykro Trzymaj się i nie poddawaj!! Tulę mocnoPowtórzyłam betę dzis beż odstawienia lekow. Nadziei brak
katharina203
Niestety beta nie drgnela
na szczęście nie miałam jeszcze.Może któraś z Wam miała taki problem - nawracających bakterii w moczu
Leukocyty cały czas wysokie , dostanę antybiotyk i posiew wychodzi wporzadku...a za miesiąc powtórka
Ale dziwne, że taki nawracający problem. Musisz zapytać lekarza, najlepiej będzie wiedzial co z tym fantem zrobić. A może jakiś probiotyk?
Lekarz mi kazał nie wstrzymywać siku i wyszukiwać się do końca.
reklama
np. mucovaginna szczęście nie miałam jeszcze.
Ale dziwne, że taki nawracający problem. Musisz zapytać lekarza, najlepiej będzie wiedzial co z tym fantem zrobić. A może jakiś probiotyk?
Lekarz mi kazał nie wstrzymywać siku i wyszukiwać się do końca.
Podziel się: