Zdrówka dla WasNo to bang! Po wielkich mordęgach jednak zadecydowalysmy z córą ze to będzie dziś. 17.01 oficjalnie zwalniam brzucha dla następnej Mamy
Olga, 3460g, okaz zdrowia
Mama wytyrana ale szczęśliwa
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Nooooo nareszcie, ileż można czekaćNo to bang! Po wielkich mordęgach jednak zadecydowalysmy z córą ze to będzie dziś. 17.01 oficjalnie zwalniam brzucha dla następnej Mamy
Gratuluje u dużo zdrówka dla Was dziewczynki
LU36
DziekujemyNooooo nareszcie, ileż można czekać
Gratuluje u dużo zdrówka dla Was dziewczynki
LU36
Dziekujemy!Zdrówka dla Was
LU36
Dziekuje!Gratulacje
Azb
Brawo mama , brawo OlgaNo to bang! Po wielkich mordęgach jednak zadecydowalysmy z córą ze to będzie dziś. 17.01 oficjalnie zwalniam brzucha dla następnej Mamy
Chmurkach
Cudnie Gratulacje i dużo zdrówka dla WasNo to bang! Po wielkich mordęgach jednak zadecydowalysmy z córą ze to będzie dziś. 17.01 oficjalnie zwalniam brzucha dla następnej Mamy
Ogromne gratulacje i zdrówka dla WasNo to bang! Po wielkich mordęgach jednak zadecydowalysmy z córą ze to będzie dziś. 17.01 oficjalnie zwalniam brzucha dla następnej Mamy
Jeśli nie ma chętnej to ja chętnie zajmę się zwolnionym brzuszkiem
Hej dziewczyny, jestem mega panikarą i proszę Was o pomoc.
W którym miejscu najlepiej wbijać te zastrzyki w brzuch? Pielęgniarki powiedziały mi pod pępkiem i tyle.
W centralnej części brzucha mam rozstępy, a tam raczej nie powinno się dawać zastrzyków, czy można więc trochę z boku? Biorę Bemfolę i Orgalutran ( który też kazano mi w brzuch, a na ulotce jest napisane, że najlepiej w udo). Kiedyś brałam Menopur czy Puregon i była na ulotce grafika gdzie konkretnie, a teraz nie ma nic.
Pozdrawiam
W którym miejscu najlepiej wbijać te zastrzyki w brzuch? Pielęgniarki powiedziały mi pod pępkiem i tyle.
W centralnej części brzucha mam rozstępy, a tam raczej nie powinno się dawać zastrzyków, czy można więc trochę z boku? Biorę Bemfolę i Orgalutran ( który też kazano mi w brzuch, a na ulotce jest napisane, że najlepiej w udo). Kiedyś brałam Menopur czy Puregon i była na ulotce grafika gdzie konkretnie, a teraz nie ma nic.
Pozdrawiam
reklama
Artemida90
brałam na lewo i prawo od pępkaHej dziewczyny, jestem mega panikarą i proszę Was o pomoc.
Pozdrawiam
Podziel się: