reklama
Nie mogę się tym razem zdecydować na imięDzięki!
Staram się patrzeć racjonalnie i ten progesteron nie jest wysoki, ale jest w normie (najczęściej podawana norma dla prog w I trym. to 11-44). Nie mam plamień, krwawień. Biorę te 2 tabletki tak na wszelki wypadek. Do lekarza pójdę około 10.12, zobaczymy co powie.
Masz już wybrane imię dla chłopca?
Bądz dobrej myśli! Tylko ważne abyś sama z dnia na dzień ich nie odstawiała (duphaston). Ważne że nie spada i nic się nie dzieje.
O to cierpliwa jesteś ja poleciałam za dwa dni - właśnie żeby leki dobrać najszybciej jak się da, żeby ciążę zabezpieczyć. A potem dopiero była wizyta serduszkowa. Miałam dwa wyniki bhcg i progesteronu (progesteron był coś około 30).
Mayolin
Fanka BB :)
Ja dla dziewczynki mam już dawno wybrane, dla chłopca nic nie mogę znaleźć, więc oby to była dziewczynkaNie mogę się tym razem zdecydować na imię
Bądz dobrej myśli! Tylko ważne abyś sama z dnia na dzień ich nie odstawiała (duphaston). Ważne że nie spada i nic się nie dzieje.
O to cierpliwa jesteś ja poleciałam za dwa dni - właśnie żeby leki dobrać najszybciej jak się da, żeby ciążę zabezpieczyć. A potem dopiero była wizyta serduszkowa. Miałam dwa wyniki bhcg i progesteronu (progesteron był coś około 30).
Do cierpliwej mi daleko Ale w poprzedniej ciąży poszłam jak zwykle szybko , był tylko pęcherzyk. I tak chodziłam co tydzień aż do 8 tygodnia i czekałam, aż coś się pojawi (chociaż wiedziałam, że to niemożliwe, bo znałam datę zapłodnienia, liczyłam na cud). Niestety, puste jajo płodowe. To czekanie i nadzieja były koszmarne. W tej ciąży pójdę najwcześniej w 6t0d, wtedy już musi być coś widać. Jak będzie pusto, to nie będę się łudziła.
Tu masz kalkulator do sprawdzenia sobie ile ovitrelle zostalo we krwi.Dziewczyny, wiecie przez jaki czas ovitrelle daje pozytywny test? Jak to u Was było?
1. Ile tys wstrzykiwalas (jednostek Ovitrelle)
2. Waga
3. Ile dni minelo od zastrzyku
HCG-Abbau-Rechner
Erstellt am 4. Juni 2023 von Elmar Breitbach Unser HCG-Abbau-Rechner dient dazu, den Abbau von Schwangerschaftshormon im Körper zu berechnen, wenn hCG zum Auslösen des Eisprungs oder zur Unterstützung der Gelbkörperphase gespritzt wurde. hCG-Abbau-Rechner: Sinn und Zweck Mit Hilfe der Eingaben...
wunschkinder.de
I jakie dla dziewczynki?Ja dla dziewczynki mam już dawno wybrane, dla chłopca nic nie mogę znaleźć, więc oby to była dziewczynka
Do cierpliwej mi daleko Ale w poprzedniej ciąży poszłam jak zwykle szybko , był tylko pęcherzyk. I tak chodziłam co tydzień aż do 8 tygodnia i czekałam, aż coś się pojawi (chociaż wiedziałam, że to niemożliwe, bo znałam datę zapłodnienia, liczyłam na cud). Niestety, puste jajo płodowe. To czekanie i nadzieja były koszmarne. W tej ciąży pójdę najwcześniej w 6t0d, wtedy już musi być coś widać. Jak będzie pusto, to nie będę się łudziła.
Bedzie dobrze!
Mayolin
RóżaI jakie dla dziewczynki?
Bedzie dobrze!
Dla dziewczynki tez mialam wybrane od dawna. Dla chlopca nie…
Powodzenia
Dzięki!Tu masz kalkulator do sprawdzenia sobie ile ovitrelle zostalo we krwi.
1. Ile tys wstrzykiwalas (jednostek Ovitrelle)
2. Waga
3. Ile dni minelo od zastrzyku
HCG-Abbau-Rechner
Erstellt am 4. Juni 2023 von Elmar Breitbach Unser HCG-Abbau-Rechner dient dazu, den Abbau von Schwangerschaftshormon im Körper zu berechnen, wenn hCG zum Auslösen des Eisprungs oder zur Unterstützung der Gelbkörperphase gespritzt wurde. hCG-Abbau-Rechner: Sinn und Zweck Mit Hilfe der Eingaben...wunschkinder.de
PAULANGELA
polecam przykładać taki spory wacik prostokątny jak otwierasz pampers ja to każde przewijanie to byłam mokra
He he facecipolecam przykładać taki spory wacik prostokątny jak otwierasz pampers ja to każde przewijanie to byłam mokra
reklama
Ruda08
A propo facetów to mam faceta w brzuszku
@Karpatka89 Ty sobie dorabiasz po godzinach jako wróżka ?
@Karpatka89 Ty sobie dorabiasz po godzinach jako wróżka ?
Podziel się: