U nas podobnie...wiem co przeżywasz, ja juz 3 stymulacje przechodziłam...jak będziemy podchodzić w przyszłym roku to też w innej...Dzięki, że podzielilaś się swoim doświadczeniem, to daje nadzieję a możesz w wolnej chwili napisać jakie miałaś leki w pierwszej klinice a jakie w drugiej?
Na ten moment my „odpuszczamy”… chyba wrócimy do tematu dopiero w nowym roku Psychicznie jestem przeorana
reklama
Kejcik
Fanka BB :)
to wspaniała wiadomość wiem, że to trudne ale spróbuj się nie zadręczać myślami wszystko jest dobrze i umówmy się, że tak już pozostanieJuż po wizycie.
21 dpt. Zarodek ma 2,35 mm. Bije serduszko.
Teraz dopiero będę czekać na kolejną wizytę, jak na wyrok :/
W poprzednich ciążach na kolejnej, poserduszkowej wizycie, wszystko się kończyło...
Pani doktor zdziwiona, że chodzę do pracy. A ja po prostu nie chcę iść na L4 i za chwilę tam wrócić.
To wszystko jest takie trudne...
Radość tłumi strach.
Kolejna wizyta 9 listopada.
margaretka89
Rozumiem Twoje obawy, trzymam mocno kciuki! Na razie jest pięknie!Już po wizycie.
21 dpt. Zarodek ma 2,35 mm. Bije serduszko.
Teraz dopiero będę czekać na kolejną wizytę, jak na wyrok :/
W poprzednich ciążach na kolejnej, poserduszkowej wizycie, wszystko się kończyło...
Pani doktor zdziwiona, że chodzę do pracy. A ja po prostu nie chcę iść na L4 i za chwilę tam wrócić.
To wszystko jest takie trudne...
Radość tłumi strach.
Kolejna wizyta 9 listopada.
Najważniejsze, by były dobrej jakości. Nie ilość, a jakość.Ja po wizycie , szału nie ma z pęcherzykami Jak 10 będzie to będzie dobrze. 31.10 jeszcze jeden podgląd. Punkcja 3 lub 4 listopada.
LU36
Ja miałam 10, z czego 8 się zapłodnilo i skończyliśmy na 4 zarodkach, z czego 3 zdrowe. Ja myśle ze to bardzo dobra ilosc, ani za dużo, ani za mało. Nie jesteś przestymulowana, ani w druga stronę. Pecherzyki maja być dojrzałe, to najważniejsze. Trzymam kciuki i wierze ze będzie pieknieJa po wizycie , szału nie ma z pęcherzykami Jak 10 będzie to będzie dobrze. 31.10 jeszcze jeden podgląd. Punkcja 3 lub 4 listopada.
Wiem, ale jakoś tak się psychicznie nie czuje z tym dobrze. Po pierwszej procedurze tylko jedna blastka była z 8 komórek i teraz też słabo to wygląda. Zobaczymy co z tego będzie.Najważniejsze, by były dobrej jakości. Nie ilość, a jakość.
Dzięki za dobre słowo, mam nadzieję ,że tym razem się uda. Tobie serdecznie gratulujęJa miałam 10, z czego 8 się zapłodnilo i skończyliśmy na 4 zarodkach, z czego 3 zdrowe. Ja myśle ze to bardzo dobra ilosc, ani za dużo, ani za mało. Nie jesteś przestymulowana, ani w druga stronę. Pecherzyki maja być dojrzałe, to najważniejsze. Trzymam kciuki i wierze ze będzie pieknie
Wiem, że o tym myślisz, przeżywasz. Ja miałam 28 komórek, a z tego jeden zdrowy zarodek. Pamiętaj, wystarczy jeden!Wiem, ale jakoś tak się psychicznie nie czuje z tym dobrze. Po pierwszej procedurze tylko jedna blastka była z 8 komórek i teraz też słabo to wygląda. Zobaczymy co z tego będzie.
reklama
Podziel się: