reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki, że podzielilaś się swoim doświadczeniem, to daje nadzieję 🥹a możesz w wolnej chwili napisać jakie miałaś leki w pierwszej klinice a jakie w drugiej? 😊
Na ten moment my „odpuszczamy”… chyba wrócimy do tematu dopiero w nowym roku 😞 Psychicznie jestem przeorana😔
U nas podobnie...wiem co przeżywasz, ja juz 3 stymulacje przechodziłam...jak będziemy podchodzić w przyszłym roku to też w innej...

reklama
Już po wizycie.
21 dpt. Zarodek ma 2,35 mm. Bije serduszko.
Teraz dopiero będę czekać na kolejną wizytę, jak na wyrok :/
W poprzednich ciążach na kolejnej, poserduszkowej wizycie, wszystko się kończyło...
Pani doktor zdziwiona, że chodzę do pracy. A ja po prostu nie chcę iść na L4 i za chwilę tam wrócić.
To wszystko jest takie trudne...
Radość tłumi strach.
Kolejna wizyta 9 listopada.
to wspaniała wiadomość 😄🤞🏻🤞🏻🤞🏻 wiem, że to trudne ale spróbuj się nie zadręczać myślami 🫶🏻 wszystko jest dobrze i umówmy się, że tak już pozostanie 😊

Już po wizycie.
21 dpt. Zarodek ma 2,35 mm. Bije serduszko.
Teraz dopiero będę czekać na kolejną wizytę, jak na wyrok :/
W poprzednich ciążach na kolejnej, poserduszkowej wizycie, wszystko się kończyło...
Pani doktor zdziwiona, że chodzę do pracy. A ja po prostu nie chcę iść na L4 i za chwilę tam wrócić.
To wszystko jest takie trudne...
Radość tłumi strach.
Kolejna wizyta 9 listopada.
Rozumiem Twoje obawy, trzymam mocno kciuki! Na razie jest pięknie! 🌈

Ja po wizycie , szału nie ma z pęcherzykami 😔Jak 10 będzie to będzie dobrze. 31.10 jeszcze jeden podgląd. Punkcja 3 lub 4 listopada.
Ja miałam 10, z czego 8 się zapłodnilo i skończyliśmy na 4 zarodkach, z czego 3 zdrowe. Ja myśle ze to bardzo dobra ilosc, ani za dużo, ani za mało. Nie jesteś przestymulowana, ani w druga stronę. Pecherzyki maja być dojrzałe, to najważniejsze. Trzymam kciuki i wierze ze będzie pieknie ♥️

Ja miałam 10, z czego 8 się zapłodnilo i skończyliśmy na 4 zarodkach, z czego 3 zdrowe. Ja myśle ze to bardzo dobra ilosc, ani za dużo, ani za mało. Nie jesteś przestymulowana, ani w druga stronę. Pecherzyki maja być dojrzałe, to najważniejsze. Trzymam kciuki i wierze ze będzie pieknie ♥️
Dzięki za dobre słowo, mam nadzieję ,że tym razem się uda. Tobie serdecznie gratuluję ☀️❤️

reklama
Do góry