Oczywiście zrobię betę, tak jak klinika będzie kazała. Ale przecież ja nie wytrzymamMiałam 5AA i robiłam 5 i 6 dnia i nie widziałam nawet cienia a 9 już była druga kreska i pojechałam na betę.
reklama
Pamiętasz jaka była u Ciebie początkowa beta ?Oczywiście zrobię betę, tak jak klinika będzie kazała. Ale przecież ja nie wytrzymam
Devin
Moderator
Ja 6 dni po transferze mialam bete 25Pamiętasz jaka była u Ciebie początkowa beta ?
MagicM
Fanka BB :)
15:40 a Ty?A o której masz dzisiaj wizytę?
Nelka85
Mi kazali zrobić betę 10 dpt i zakaz robienia testów domowych. Podziwiam te które nie sikają na patyka w domuOczywiście zrobię betę, tak jak klinika będzie kazała. Ale przecież ja nie wytrzymam
Artemida90
w Holandii tylko się sika, nie preferują badań krwiMi kazali zrobić betę 10 dpt i zakaz robienia testów domowych. Podziwiam te które nie sikają na patyka w domu
Azb
Wiesz co kochana , wydaje mi sie , że czułam sie zupełnie normalnie , nie miałam ani problemów z wkuwaniem a ni tym bardziej żadnych zbędnych dolegliwości , nic takiego nie zaobserwowałam ... z tego co kojarzę to @Ruda08 tez miała podany accofil ? ( chyba , że sie mylę ) jak u Ciebie z tym lekiem ?Dziewczyny, podbijam jeszcze pytanie o Accofil i wasze doświadczenia Ktoś, coś?
reklama
Ruda08
Podchodziłam na pewno 2 razy z nim, może nawet 3. 2 razy zaszłam w ciąże. Także jak dla mnie na plusDziewczyny, podbijam jeszcze pytanie o Accofil i wasze doświadczenia Ktoś, coś?
Przy pierwszych zastrzykach czułam się słabo ale pózniej już nic. Żadna różnica
Podziel się: