reklama
Chmurkach
Fanka BB :)
Każda z nas ma chwilę zwatpienia i czuje się bezsilnie w tym wszystkim. To bardzo ciężki dla nas czas psychicznie.. ale musimy być silne dla spelnienia tych naszych marzeń.Hej @Ruda08 Czy możesz mnie wpisać na transfer na piątek? Podchodzę na chłodno, ale więcej we mnie rezygnacji niż nadziei. Ilość leków mnie przeraża. Doktor próbuje farmakologicznie walczyć z moją metryką urodzenia. Jakoś tak myślę, że skoro ostatnio był biochem, czyli w rozumieniu kliniki sukces, to statystycznie patrząc teraz będzie klapa Tak, wiem, loteria, wiem, wiem…
Trzymam tymczasem mocno kciuczki za wszystkie punkcje, transfery, bety i wizyty brzuszkowe. Jestem myślami z Wami dziewczyny. Mało się udzielam, bo jakoś nie czuję się na siłach.
Czasem trzeba poprostu się zaszyc w samotni i popłakać, później wyjdzie słońce
Ruda08
Bierzesz 2 kropeczki ?Hej @Ruda08 Czy możesz mnie wpisać na transfer na piątek? Podchodzę na chłodno, ale więcej we mnie rezygnacji niż nadziei. Ilość leków mnie przeraża. Doktor próbuje farmakologicznie walczyć z moją metryką urodzenia. Jakoś tak myślę, że skoro ostatnio był biochem, czyli w rozumieniu kliniki sukces, to statystycznie patrząc teraz będzie klapa Tak, wiem, loteria, wiem, wiem…
Trzymam tymczasem mocno kciuczki za wszystkie punkcje, transfery, bety i wizyty brzuszkowe. Jestem myślami z Wami dziewczyny. Mało się udzielam, bo jakoś nie czuję się na siłach.
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze transfery, bety i piękne serduszka
Wróciłam do pracy po urlopie i nie ogarniam życia.
Mam wynik histopatologiczny z histeroskopi, jest ok. Ale, nie oznaczyli mi cd138. Jestem zła. Bo teraz będę musiała robić oddzielnie biopsję. Nosz kurde! Muszę teraz zapisać się na to w klinice. Od razu zrobię też ureaplasme, aby zobaczyć czy ja wyleczyłam.
Z dobrych wieści, to końcem października mam wizytę u dr Ludwina w Krakowie.
3 lekarzy wykluczylo macicę dwurożna, ale ja to muszę potwierdzić na 200%.
Muszę zrobić też trochę genetyki.
Kusi mnie, aby podejść do transferu w grudniu. Jeśli byłoby wszystko ok. Ale sama nie wiem.
Trzymam się dzielnie zdrowej diety i ćwiczeń.
Ale jestem już zmęczona. Chciałabym zjeść karpatkę i kebaba. To wszystko przez okres. Będzie lada dzień.
Wróciłam do pracy po urlopie i nie ogarniam życia.
Mam wynik histopatologiczny z histeroskopi, jest ok. Ale, nie oznaczyli mi cd138. Jestem zła. Bo teraz będę musiała robić oddzielnie biopsję. Nosz kurde! Muszę teraz zapisać się na to w klinice. Od razu zrobię też ureaplasme, aby zobaczyć czy ja wyleczyłam.
Z dobrych wieści, to końcem października mam wizytę u dr Ludwina w Krakowie.
3 lekarzy wykluczylo macicę dwurożna, ale ja to muszę potwierdzić na 200%.
Muszę zrobić też trochę genetyki.
Kusi mnie, aby podejść do transferu w grudniu. Jeśli byłoby wszystko ok. Ale sama nie wiem.
Trzymam się dzielnie zdrowej diety i ćwiczeń.
Ale jestem już zmęczona. Chciałabym zjeść karpatkę i kebaba. To wszystko przez okres. Będzie lada dzień.
Dziewczyny wracam już,miałam tylko jedną komórkę,nie wiadomo nawet czy dojrzała.Jutro mam zadzwonić i dowiedzieć się więcej.Dla mnie była to ostatnia nadzieja.Z 5 pęcherzyków byla 1 tylko komórka,reszta były to puste pęcherzyki wypełnione płynem.Tak więc nie spodziewam się niczego dobrego.
Chmurkach
Hej glowa do góry, tydzień temu byłam w tym samym stanie co Ty, zero nadzieji..A jednak.Dziewczyny wracam już,miałam tylko jedną komórkę,nie wiadomo nawet czy dojrzała.Jutro mam zadzwonić i dowiedzieć się więcej.Dla mnie była to ostatnia nadzieja.Z 5 pęcherzyków byla 1 tylko komórka,reszta były to puste pęcherzyki wypełnione płynem.Tak więc nie spodziewam się niczego dobrego.
Lekarz coś powiedział na ten temat?
Tak ,mała iskierka sie tli nadzieji.Tak samo sytuacja u mnie,jak u ciebie.A ty wiedziałaś czy masz dojrzałą komórkę po punkcji?Hej glowa do góry, tydzień temu byłam w tym samym stanie co Ty, zero nadzieji..A jednak.
Lekarz coś powiedział na ten temat?
Myszko
Właśnie się zaczęłam zastanawiać czy nie wziàć dwóch Ale jak dr się źle wstrzeli w moment to stracimy wszystko. Nie wiem, nie wiem, nie wiem!!!!!Bierzesz 2 kropeczki ?
reklama
Chmurkach
Nie, dopiero się dowiedziałam jak dostałam raport od embriolog. Podejrzewam że lekarz jak dzwonił to wiedział ale nawet nie pomyślałam żeby zapytać, jedynie powiedział że się zapłodniła i walczy. Mimo że tylko jedna miała 100%Tak ,mała iskierka sie tli nadzieji.Tak samo sytuacja u mnie,jak u ciebie.A ty wiedziałaś czy masz dojrzałą komórkę po punkcji?
Podziel się: