reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrób bete, juz 12dpt to bedziesz miała wynik pewny na 200%. Podziwiam cierpliwość ze jeszcze nie zrobiłaś:) możesz nawet test sikany, wg mnie na tym etapie jak jest ciąża to wyjdzie:). A co do boli to mogą one pojawiać się i znikać niezależnie czy jesteś w ciąży czy czekasz na miesiączkę, wiec tym bym się nie kierowała:)

Jezeli boli to myślę, że można wziąć nospe :) ja profilaktycznie przez pierwsze 3 dni po ostatnim transferze przyjmowałam.

To może oznaczać wszystko i nic. Tu to tylko beta i przyrosty prawdę powiedza :)
A w nocy wstawałam siku i znowu brzuch bolał
Ja o 7;35 byłam na badaniach trzymajcie kciuki za przyrost. Podbrzusze dalej pobolewa mam delikatne mdłości i potworna senność mam nadzieję że to dobrze wróży
Ja również byłam o tej godzinie.mam nadzieję że Ci się udało. mnie podbrzusze bolało mocno od 5-11 dtp.teraz ju nic.zero objawów.pewnie kolejny transfer nieudany.nigdy w życiu nie bałam się tak sprawdzić wyników.poprostu mam świadomość że już próbowałam wszystkiego.

A w nocy wstawałam siku i znowu brzuch bolał

Ja również byłam o tej godzinie.mam nadzieję że Ci się udało. mnie podbrzusze bolało mocno od 5-11 dtp.teraz ju nic.zero objawów.pewnie kolejny transfer nieudany.nigdy w życiu nie bałam się tak sprawdzić wyników.poprostu mam świadomość że już próbowałam wszystkiego.
A jaka ty miałaś bete ??? Czy nie robiłaś jeszcze

Na jakim etapie jeśli chodzi o? Syn ma 3 lata, od września przedszkole i adaptacja.
My już zarodków nie mamy, temat dzieci na ten moment zamknięty, ale kto wie czy nie najdą mnie chęci Za 2-3 lata 🙃 choć nigdy nie chciałam rodzic po 35 roku życia, a to już za rok, perspektywa jednak z czasem się zmienia. A może i Kuba zostanie jedynakiem, ale to tak fajne dziecko jest, ze sobie myślę, ze jak miał się jeden udać taki to i tak super 👌
Jak dajesz radę z trójka? Dwójka rozumiem z większymi wyzwaniami? Zawsze podziwiam tu Twoją wiedzę nt in vitro, szczena porada, jak embriolog w labie co najmniej 😜
Ta wiedza to wynik autystycznej fiksacji🤣Jak się czymś zainteresuje to klękajcie narody. Wtedy zainteresowała mnie embriologia bardzo.. Mimo, ze w szkole nienawidziłam biologii.

Co do dzieci jak syn miał 3 latka to nie wyobrażałam sobie kolejnego dziecka. Chciałam jeżeli już dużą różnice wieku. I wyszło około 6 lat. Chociaż patrzę, że to i tak za mało 🤣

Powiem wam dziewczyny że dziś znów umieram tą pogoda mnie wkonczy znów mi jest duszno pomimo wentylatora do tego jest mi niedobrze i pobolewa podbrzusze to normalne ???

reklama
Do góry