reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrób bete, juz 12dpt to bedziesz miała wynik pewny na 200%. Podziwiam cierpliwość ze jeszcze nie zrobiłaś:) możesz nawet test sikany, wg mnie na tym etapie jak jest ciąża to wyjdzie:). A co do boli to mogą one pojawiać się i znikać niezależnie czy jesteś w ciąży czy czekasz na miesiączkę, wiec tym bym się nie kierowała:)

Jezeli boli to myślę, że można wziąć nospe :) ja profilaktycznie przez pierwsze 3 dni po ostatnim transferze przyjmowałam.

To może oznaczać wszystko i nic. Tu to tylko beta i przyrosty prawdę powiedza :)
A w nocy wstawałam siku i znowu brzuch bolał
Ja o 7;35 byłam na badaniach trzymajcie kciuki za przyrost. Podbrzusze dalej pobolewa mam delikatne mdłości i potworna senność mam nadzieję że to dobrze wróży
Ja również byłam o tej godzinie.mam nadzieję że Ci się udało. mnie podbrzusze bolało mocno od 5-11 dtp.teraz ju nic.zero objawów.pewnie kolejny transfer nieudany.nigdy w życiu nie bałam się tak sprawdzić wyników.poprostu mam świadomość że już próbowałam wszystkiego.

A w nocy wstawałam siku i znowu brzuch bolał

Ja również byłam o tej godzinie.mam nadzieję że Ci się udało. mnie podbrzusze bolało mocno od 5-11 dtp.teraz ju nic.zero objawów.pewnie kolejny transfer nieudany.nigdy w życiu nie bałam się tak sprawdzić wyników.poprostu mam świadomość że już próbowałam wszystkiego.
A jaka ty miałaś bete ??? Czy nie robiłaś jeszcze

Na jakim etapie jeśli chodzi o? Syn ma 3 lata, od września przedszkole i adaptacja.
My już zarodków nie mamy, temat dzieci na ten moment zamknięty, ale kto wie czy nie najdą mnie chęci Za 2-3 lata 🙃 choć nigdy nie chciałam rodzic po 35 roku życia, a to już za rok, perspektywa jednak z czasem się zmienia. A może i Kuba zostanie jedynakiem, ale to tak fajne dziecko jest, ze sobie myślę, ze jak miał się jeden udać taki to i tak super 👌
Jak dajesz radę z trójka? Dwójka rozumiem z większymi wyzwaniami? Zawsze podziwiam tu Twoją wiedzę nt in vitro, szczena porada, jak embriolog w labie co najmniej 😜
Ta wiedza to wynik autystycznej fiksacji🤣Jak się czymś zainteresuje to klękajcie narody. Wtedy zainteresowała mnie embriologia bardzo.. Mimo, ze w szkole nienawidziłam biologii.

Co do dzieci jak syn miał 3 latka to nie wyobrażałam sobie kolejnego dziecka. Chciałam jeżeli już dużą różnice wieku. I wyszło około 6 lat. Chociaż patrzę, że to i tak za mało 🤣

Powiem wam dziewczyny że dziś znów umieram tą pogoda mnie wkonczy znów mi jest duszno pomimo wentylatora do tego jest mi niedobrze i pobolewa podbrzusze to normalne ???

reklama
Do góry