lia_22
Zaangażowana w BB
Woowww
Zdolna jesteś kurka
Nie spodziewałam się aż tylu ;-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Woowww
Zdolna jesteś kurka
27??? Mogłabyś z 3 Dziewczyny tutaj obdzielić
Nie bój się porodu. Ja miałam okropny, ale i tak wolę rodzić naturalnie ( 17 h porodu i skończył się CC )Ogólnie bardzo boje się porodu od zawsze ... a już In vitro zostawiło bardzo mocny ślad w mojej głowie , ta cała walka o małego , tyle lat starań , tyle strat ... Boje się że coś może pójść nie tak , że mały może być np. owinięty pępowina ...chodź wie że podczas CC też może wyjść coś nie tak ...ogólnie mały ciągle jest w 95 centylu ... Za każdym razem jest o dwa tygodnie większy nic wychodzi z transferu . Teraz pytanie czy jest długi czy duży od pierwszych badań prenatalnych pokazuje dwa tygodnie różnicy ... Eh.... Jeszcze miesiąc ... I później będziemy już się tulić i być razem do końca życia
Aaaaa ja nie mogę uwierzyć że już tak niewiele pozostało do naszego spotkania Zobacz załącznik 1533361
zgadzam się ja tez nie mialam łatwego porodu. Rodzilam 13 godz w samym szpitalu i każdy cm to byla mega walka ale jak tylko wyszedl to ulga niesamowita byla. Nawet to rodzenie lozyska i szycie to był pikus pozniej. A duuuzo szybciej sie dochodzi do siebie. Ja juz na nastepny dzien chodzilam, myłam się i moglam wszystko z dzieckiem robic. Natomiast obie dziew co ze mna lezaly byly po cc i ledwo chodzily. Dodatkowo kp tak pomaga zmniejszyc macice po porodzie, ze az czujesz jak sie obkurcza w Tobie.Nie bój się porodu. Ja miałam okropny, ale i tak wolę rodzić naturalnie ( 17 h porodu i skończył się CC )
Niż Cc. Po CC ciężko zająć się nawet swoim maluszkiem masz problem żeby wstawać na karmienia . A już Wogóle.kosmos to po karmieniu wstać z łóżka z maluchem na rękach i go odłożyć.
Ja miałam jeszcze wszystko ok ale koleżance z sali to nieraz pomagałam podawać malucha bo nje mogła sie ruszyć. A dwie nas było po CC.
Także naturalnie lepiej . I Serio szybko sie zapomoina . Nie ma co się nastawiać negatywnie zobaczysz co wyjdzie . I co będzie dla Was najlepsze.
To masz dziś to samo co ja .... ja zauważyłam śluz krwi , cały dzień mam tal nerwowy , ze już myśli najgorsze ... nawet na betę pojechałam . Ty dziś który dzien po ? Ja 22 dptCzy któraś z Was miewała plamienia na początku ciąży?
Bo ja właśnie odchodze od zmysłów, brzuch mnie pobolewa jak codzień ale teraz zauważyłam delikatne brązowe plamienia, jutro mam planowa wizytę z usg ale oszaleje z nerwów i strachu chyba.
26 dziś.. też byłam na krwi czekam na wynik ale chyba pojadę na szpital niech zrobią usgTo masz dziś to samo co ja .... ja zauważyłam śluz krwi , cały dzień mam tal nerwowy , ze już myśli najgorsze ... nawet na betę pojechałam . Ty dziś który dzien po ? Ja 22 dpt
A badalas progesteron?Czy któraś z Was miewała plamienia na początku ciąży?
Bo ja właśnie odchodze od zmysłów, brzuch mnie pobolewa jak codzień ale teraz zauważyłam delikatne brązowe plamienia, jutro mam planowa wizytę z usg ale oszaleje z nerwów i strachu chyba.