lia_22
Zaangażowana w BB
Woowww![]()
Zdolna jesteś kurka![]()
Nie spodziewałam się aż tylu ;-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Woowww![]()
Zdolna jesteś kurka![]()
Nie bój się porodu. Ja miałam okropny, ale i tak wolę rodzić naturalnie ( 17 h porodu i skończył się CC )Ogólnie bardzo boje się porodu od zawsze ... a już In vitro zostawiło bardzo mocny ślad w mojej głowie , ta cała walka o małego , tyle lat starań , tyle strat ... Boje się że coś może pójść nie tak , że mały może być np. owinięty pępowina ...chodź wie że podczas CC też może wyjść coś nie tak ...ogólnie mały ciągle jest w 95 centylu ... Za każdym razem jest o dwa tygodnie większy nic wychodzi z transferu . Teraz pytanie czy jest długi czy dużyod pierwszych badań prenatalnych pokazuje dwa tygodnie różnicy ... Eh.... Jeszcze miesiąc ... I później będziemy już się tulić i być razem do końca życia
Aaaaa ja nie mogę uwierzyć że już tak niewiele pozostało do naszego spotkaniaZobacz załącznik 1533361
![]()
zgadzam sięNie bój się porodu. Ja miałam okropny, ale i tak wolę rodzić naturalnie ( 17 h porodu i skończył się CC )
Niż Cc. Po CC ciężko zająć się nawet swoim maluszkiem masz problem żeby wstawać na karmienia . A już Wogóle.kosmos to po karmieniu wstać z łóżka z maluchem na rękach i go odłożyć.
Ja miałam jeszcze wszystko ok ale koleżance z sali to nieraz pomagałam podawać malucha bo nje mogła sie ruszyć. A dwie nas było po CC.
Także naturalnie lepiej . I Serio szybko sie zapomoina. Nie ma co się nastawiać negatywnie zobaczysz co wyjdzie
. I co będzie dla Was najlepsze.
To masz dziś to samo co ja .... ja zauważyłam śluz krwi , cały dzień mam tal nerwowy , ze już myśli najgorsze ... nawet na betę pojechałam . Ty dziś który dzien po ? Ja 22 dptCzy któraś z Was miewała plamienia na początku ciąży?
Bo ja właśnie odchodze od zmysłów, brzuch mnie pobolewa jak codzień ale teraz zauważyłam delikatne brązowe plamienia, jutro mam planowa wizytę z usg ale oszaleje z nerwów i strachu chyba.
26 dziś.. też byłam na krwi czekam na wynik ale chyba pojadę na szpital niech zrobią usgTo masz dziś to samo co ja .... ja zauważyłam śluz krwi , cały dzień mam tal nerwowy , ze już myśli najgorsze ... nawet na betę pojechałam . Ty dziś który dzien po ? Ja 22 dpt
A badalas progesteron?Czy któraś z Was miewała plamienia na początku ciąży?
Bo ja właśnie odchodze od zmysłów, brzuch mnie pobolewa jak codzień ale teraz zauważyłam delikatne brązowe plamienia, jutro mam planowa wizytę z usg ale oszaleje z nerwów i strachu chyba.