Hejka, na 99% czeka nas invitro, męski czynnik, morfologia 0%. Pomózcie jak poradzić sobie z przeeeeeeeeogromnym strachem przed punkcja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Ale czego boisz się konkretnie? Szpitala, znieczulenia, ukłucia...?Hejka, na 99% czeka nas invitro, męski czynnik, morfologia 0%. Pomózcie jak poradzić sobie z przeeeeeeeeogromnym strachem przed punkcja
Ile badań nasienia wykonaliście? W jakim czasie? Czy partner bierze suple, dba o zdrowie itp? Czy robiliście rozszerzone badania nasienia?Hejka, na 99% czeka nas invitro, męski czynnik, morfologia 0%. Pomózcie jak poradzić sobie z przeeeeeeeeogromnym strachem przed punkcja
Badan nasienia od samego początku zrobilismy z 10. Dwa zrobilismy rozszerzone, jedno przed leczeniem partnera i morfologia na 0% drugie po 1. Turze leczenia i nawet nie szlo zrobić rozszerzonego bo nie bylo na czym.Ile badań nasienia wykonaliście? W jakim czasie? Czy partner bierze suple, dba o zdrowie itp? Czy robiliście rozszerzone badania nasienia?
Wszystkiego po trochę, ale chyba najbardziej znieczuleniaHej. Ale czego boisz się konkretnie? Szpitala, znieczulenia, ukłucia...?
zasypiasz nagle jakbys poczuła zmęczenie nic strasznego jak wybudzają to mówisz ze chcesz spać dalej dla mnie najlepsza cześć całej otoczki. Bardziej boje się wenflonuWszystkiego po trochę, ale chyba najbardziej znieczulenia
Spytałam o to samozasypiasz nagle jakbys poczuła zmęczenie nic strasznego jak wybudzają to mówisz ze chcesz spać dalej dla mnie najlepsza cześć całej otoczki. Bardziej boje się wenflonu
Ja też się stresowałam i obawiałam punkcji, tego jak będę się czuła po, ale wszystko było ok. Dasz radęWszystkiego po trochę, ale chyba najbardziej znieczulenia
Zgadzam się, jak miałam pierwszą narkozę, jeszcze przed IVF, to po przebudzeniu, jeszcze na haju ciągle powtarzałam że to super imprezazasypiasz nagle jakbys poczuła zmęczenie nic strasznego jak wybudzają to mówisz ze chcesz spać dalej dla mnie najlepsza cześć całej otoczki. Bardziej boje się wenflonu