reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jutro testowanie…zaczynam się mocno stresować i już bym chciała wiedzieć na czym stoję. W ogole od tych ilości progesteronu to już mi niedobrze i siły na nic nie mam, tylko bym spała, wiec albo chce wiedzieć ze znoszę to dla większego dobra albo moc odstawić. W ogole jak jestem na cyklu sztucznym to jak mam liczyć kiedy byłby termin miesiączki? Mam pobolewania brzucha ( ale w sumie rożnego typu bóle mam od 3 Dpt) ale nawet nie wiem jakbym miała wyliczyć teraz termin miesiączki. Plamien na szczęście żadnych póki co.
nie masz terminu, odstawiasz leki i będzie okres z odstawienia bo owulacji nie było

reklama
Też bardzo dużo spałam...a krwawienie to dopiero po odstawieniu lekow w przypadku negatywnej bety...Ale coś czuję że jutro zobaczymy tu piekny wynik😊 trzymam mocno kciuki.
Dzieki:) ja nie wiem w co już wierze. Jednego dnia myśle ze się udało a następnego ze będzie wielkie nic…😜

Ja dzisiaj mam wizytę i lekarz zdecyduje czy transfer będzie 15 maja. Okropnie chciałabym już wiedzieć czy coś z tego wyjdzie. Nadzieje mam ogromną, ponieważ mój jedyny transfer był od razu pomyślny, ale wiem że różnie w życiu bywa i może nie być tak różowo.

LU36 czuje że u Ciebie będzie pozytywnie :tak:

Dzieki, ale daty porodu to ja nie wyliczam bo jeszcze nie wiem nawet czy w ciąży jestem😆 bardziej mi chodziło czy przy sztucznym cyklu gdzie był transfer był robiony jest coś takiego jak data spodziewanej miesiączki czy krwawienie nie może przyjsc dopóki biore leki
Sorry kalafior 😂😂

A byłaś na sztucznym czy naturalnym cyklu?
Na stymulowanych, transfer zaraz po punkcji. Na cyklach naturalnych dołożyli mi decapeptyl (zastrzyk) w 5dpt i krwawienie nie przychodzilo mimo nieudanych transferów. U mnie ponoć niedomoga fazy lutealnej. Na cyklu sztucznym nigdy nie bylam.

Ja dzisiaj mam wizytę i lekarz zdecyduje czy transfer będzie 15 maja. Okropnie chciałabym już wiedzieć czy coś z tego wyjdzie. Nadzieje mam ogromną, ponieważ mój jedyny transfer był od razu pomyślny, ale wiem że różnie w życiu bywa i może nie być tak różowo.

LU36 czuje że u Ciebie będzie pozytywnie :tak:
Jakoś ciężko mi się nastawić ze tak może być. Nie wiem czy dziś nie zrobię sikanca. Wiem ze Taki gwarancji nie da i tylko beta jutro mi rozjasni. Ale 9 dpt przy 5dniowej blastce to już i sikany test powinien coś pokazać..

reklama
Do góry