reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jechałam na takim samym zestawie ♥️
Oby i u Ciebie dał taki sam efekt jak i u mnie ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

Mam nadzieje że będzie wszystko ok, a jakie miałaś dawki Menopour ? Ja zaczynam od 150, jutro 75, i 150 aż do wizyty czyli 6 kwietnia.
Muszę jeszcze ogarnać instrukcje, bo jestem zielona ;-);-)
Ile miałaś stymylacji i pecherzyków ?

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam mocno ✊✊✊✊ niech się dzieje . Widzę że ten rok będzie szczęśliwy nie tylko dla mnie . Na forum prawie każda z dziewczyn która podchodziła do transferu zobaczyła magiczne dwie kreski , co chwilę pisze z gazecie , internecie że jakiś "celebryta" a ciąży . Życzę żebym i dla Ciebie to był szczęśliwy rok ❤️❤️❤️❤️

Bardzo dziękuję za wsparcie, dużo to dla mnie znaczy ❤️❤️❤️❤️
Będę relacjonować na bieżąco co i jak ;-);-)

Mam nadzieje że będzie wszystko ok, a jakie miałaś dawki Menopour ? Ja zaczynam od 150, jutro 75, i 150 aż do wizyty czyli 6 kwietnia.
Muszę jeszcze ogarnać instrukcje, bo jestem zielona ;-);-)
Ile miałaś symylacji i pecherzyków ?
U mnie wysokie AMH bo troszke ponad 7 (mam pcos) i pęcherzyków miałam sporo 😊 pobrali 20 , z czego 13 było dojrzałych i nadawało się do zapłodnienia . Z racji mojego wieku (wtedy 32l. ) i pierwszego podejścia do procedury zapłodnili tylko 6 z czego wszystkie dotrwały do blastocyst bardzo ładnych morfologicznie (pięć 5.1.2 i jedna 4.2.3 ) . Nie pamietam już dokładnie ile trwała cała stymulacja 🫣.
A menopur miałam 150 cały czas .

U mnie wysokie AMH bo troszke ponad 7 (mam pcos) i pęcherzyków miałam sporo 😊 pobrali 20 , z czego 13 było dojrzałych i nadawało się do zapłodnienia . Z racji mojego wieku (wtedy 32l. ) i pierwszego podejścia do procedury zapłodnili tylko 6 z czego wszystkie dotrwały do blastocyst bardzo ładnych morfologicznie (pięć 5.1.2 i jedna 4.2.3 ) . Nie pamietam już dokładnie ile trwała cała stymulacja 🫣.
A menopur miałam 150 cały czas .

U Ciebie pięknie z pęcherzykami i blastocystami, aż miło się czyta ❤️❤️❤️❤️
A u mnie wygląda to tak AMH 2,11, wiek 34 lata i też pierwsza procedura 😊

Małe sprostowanie Menopur mam brać do 5 kwietnia, a Orgalutran do dnia wizyty ;-) Z tych emocji to już nawet nie potrafie dobrze rozczytać rozpiski ;-);-)

reklama
Eh u mnie dalej wyników nie ma już się tak stresuje że szok. Czuje że nic z tego nie będzie. Już wogole osiwieje jak będę musiała na wynik do jutra czekać

Do góry