reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, dziewczyny, ja udzielam się mało na forum bo to moja pierwsza procedura i w wielu kwestiach tu poruszanych jestem zielona, ale trzymajcie za mnie kciuki. Jutro mam transfer po 5 dniach od pobrania i boje się myśleć, że wszytko się uda, bo boję się rozczarowania, ale w głębi serca mam takie poczucie, że będzie ok. Trzymam za was wszystkie kciuki i kibicuje wam mocno. Oby każda z nas została jak najszybciej mamą ❤️
Powodzenia!💪ja jestem w 7 dniu stymulacji (9 dc) , punkcja na 90% w poniedziałek…ile macie zarodków, które dotrwały do 5 doby? I ile miałaś pęcherzyków/pobranych komórek? U mnie w poniedziałek naliczył 12 a dzisiaj 11 (nie wiem co się z jednym stało😆)

Właśnie weszłam do domu ... No więc na 100% będzie synek 😍😍 moje marzenie kolejne się spełnia. Pierwsze o dziecku drugie o synku 😍😍
Młody waży już 404 gram ( dziś według om 20+1 ) dostałam skierowanie na echo serca maluszka ... Wszystko prawidłowe lecz niektóre rzeczy nie do oceny przez sprzęt ... Ja nie wiem jak ludzie mogą płacić za badania po 400 zł a i tak nic nie widać 🙈🤦‍♀️
Wyszło że jestem za gruba 🙈🙈🤦‍♀️ ( chyba muszę ograniczyć jedzenie i wprowadzić trochę więcej ruchu 🙈🙈) no i pozdrawiamy wszystkie forumowe ciotki ❤️❤️❤️❤️

Ps . Mama dostała milion zdjęć ale ani jedno nie jest 3d

Załączniki

• IMG_20230222_204238.jpg
    IMG_20230222_204238.jpg
    604,9 KB · Wyświetleń: 70
Właśnie weszłam do domu ... No więc na 100% będzie synek 😍😍 moje marzenie kolejne się spełnia. Pierwsze o dziecku drugie o synku 😍😍
Młody waży już 404 gram ( dziś według om 20+1 ) dostałam skierowanie na echo serca maluszka ... Wszystko prawidłowe lecz niektóre rzeczy nie do oceny przez sprzęt ... Ja nie wiem jak ludzie mogą płacić za badania po 400 zł a i tak nic nie widać 🙈🤦‍♀️
Wyszło że jestem za gruba 🙈🙈🤦‍♀️ ( chyba muszę ograniczyć jedzenie i wprowadzić trochę więcej ruchu 🙈🙈) no i pozdrawiamy wszystkie forumowe ciotki ❤️❤️❤️❤️

super, gratulacje 😍

Upragniony synek w drodze! Uwielbiam czytać takie wiadomości 🥰 Oby więcej takich na tym forum ❤️

Powodzenia!💪ja jestem w 7 dniu stymulacji (9 dc) , punkcja na 90% w poniedziałek…ile macie zarodków, które dotrwały do 5 doby? I ile miałaś pęcherzyków/pobranych komórek? U mnie w poniedziałek naliczył 12 a dzisiaj 11 (nie wiem co się z jednym stało😆)
Dziękuję🙂miałam 8 pęcherzyków pobranych, ale po pierwszej dobie zostało 6. Właśnie dokładnie nie wiem ile ich zostało, bo jutro mają do mnie zadzwonić z informacją ile uda się zamrozić. Przed transferem embriolog mi powiedziała, że te pięć jeszcze do jutra będą obserwować. W sumie nie dopytalam o co chodzi bo byłam zestresowana,. Nie ukrywam, że liczę, że wszystkie pięć da rade.
Spokojnie do poniedziałku masz jeszcze kilka dni więc może jeszcze jakiś się pojawi. Trzymam kciuki✊

Dziękuję🙂miałam 8 pęcherzyków pobranych, ale po pierwszej dobie zostało 6. Właśnie dokładnie nie wiem ile ich zostało, bo jutro mają do mnie zadzwonić z informacją ile uda się zamrozić. Przed transferem embriolog mi powiedziała, że te pięć jeszcze do jutra będą obserwować. W sumie nie dopytalam o co chodzi bo byłam zestresowana,. Nie ukrywam, że liczę, że wszystkie pięć da rade.
Spokojnie do poniedziałku masz jeszcze kilka dni więc może jeszcze jakiś się pojawi. Trzymam kciuki✊
Na takim etapie mogą się jeszcze pojawic pecherzyki nowe? Nawet nie wiem czy te 11-12 co mam czy to dużo czy mało 🙈

reklama

Super, świetnie ze z dzidziusiem wszystko wporzadku 🥰

Do góry