JestemMama!
Fanka BB :)
Hahahaha dziękujęJestem zakręcona jak słoik na zimę pardonnnn
Trzymam kciuki za Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha dziękujęJestem zakręcona jak słoik na zimę pardonnnn
Trzymam kciuki za Ciebie
Niestety u znajomej dziś beta taka sama jak ostatnio 34.6 a dziś ma 12 dzieńDam znać znajoma robi betę w środę a co u Ciebie ja będę podchodzić w marcu do transferu już 9
Powodzenia!ja jestem w 7 dniu stymulacji (9 dc) , punkcja na 90% w poniedziałek…ile macie zarodków, które dotrwały do 5 doby? I ile miałaś pęcherzyków/pobranych komórek? U mnie w poniedziałek naliczył 12 a dzisiaj 11 (nie wiem co się z jednym stało)Hej, dziewczyny, ja udzielam się mało na forum bo to moja pierwsza procedura i w wielu kwestiach tu poruszanych jestem zielona, ale trzymajcie za mnie kciuki. Jutro mam transfer po 5 dniach od pobrania i boje się myśleć, że wszytko się uda, bo boję się rozczarowania, ale w głębi serca mam takie poczucie, że będzie ok. Trzymam za was wszystkie kciuki i kibicuje wam mocno. Oby każda z nas została jak najszybciej mamą
super, gratulacjeWłaśnie weszłam do domu ... No więc na 100% będzie synek moje marzenie kolejne się spełnia. Pierwsze o dziecku drugie o synku
Młody waży już 404 gram ( dziś według om 20+1 ) dostałam skierowanie na echo serca maluszka ... Wszystko prawidłowe lecz niektóre rzeczy nie do oceny przez sprzęt ... Ja nie wiem jak ludzie mogą płacić za badania po 400 zł a i tak nic nie widać
Wyszło że jestem za gruba ( chyba muszę ograniczyć jedzenie i wprowadzić trochę więcej ruchu ) no i pozdrawiamy wszystkie forumowe ciotki
Ps . Mama dostała milion zdjęć ale ani jedno nie jest 3d
Upragniony synek w drodze! Uwielbiam czytać takie wiadomości Oby więcej takich na tym forumWłaśnie weszłam do domu ... No więc na 100% będzie synek moje marzenie kolejne się spełnia. Pierwsze o dziecku drugie o synku
Młody waży już 404 gram ( dziś według om 20+1 ) dostałam skierowanie na echo serca maluszka ... Wszystko prawidłowe lecz niektóre rzeczy nie do oceny przez sprzęt ... Ja nie wiem jak ludzie mogą płacić za badania po 400 zł a i tak nic nie widać
Wyszło że jestem za gruba ( chyba muszę ograniczyć jedzenie i wprowadzić trochę więcej ruchu ) no i pozdrawiamy wszystkie forumowe ciotki
Dziękujęmiałam 8 pęcherzyków pobranych, ale po pierwszej dobie zostało 6. Właśnie dokładnie nie wiem ile ich zostało, bo jutro mają do mnie zadzwonić z informacją ile uda się zamrozić. Przed transferem embriolog mi powiedziała, że te pięć jeszcze do jutra będą obserwować. W sumie nie dopytalam o co chodzi bo byłam zestresowana,. Nie ukrywam, że liczę, że wszystkie pięć da rade.Powodzenia!ja jestem w 7 dniu stymulacji (9 dc) , punkcja na 90% w poniedziałek…ile macie zarodków, które dotrwały do 5 doby? I ile miałaś pęcherzyków/pobranych komórek? U mnie w poniedziałek naliczył 12 a dzisiaj 11 (nie wiem co się z jednym stało)
Tak . Nie chce się wykluć
Czuję lekki stres
Na takim etapie mogą się jeszcze pojawic pecherzyki nowe? Nawet nie wiem czy te 11-12 co mam czy to dużo czy małoDziękujęmiałam 8 pęcherzyków pobranych, ale po pierwszej dobie zostało 6. Właśnie dokładnie nie wiem ile ich zostało, bo jutro mają do mnie zadzwonić z informacją ile uda się zamrozić. Przed transferem embriolog mi powiedziała, że te pięć jeszcze do jutra będą obserwować. W sumie nie dopytalam o co chodzi bo byłam zestresowana,. Nie ukrywam, że liczę, że wszystkie pięć da rade.
Spokojnie do poniedziałku masz jeszcze kilka dni więc może jeszcze jakiś się pojawi. Trzymam kciuki
Super, świetnie ze z dzidziusiem wszystko wporzadkuWłaśnie weszłam do domu ... No więc na 100% będzie synek moje marzenie kolejne się spełnia. Pierwsze o dziecku drugie o synku