@paulina.k123 @Rosse94 jak się czujecie? Ja walczę z przeziębieniem, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, zero kłuć, bólu brzucha, piersi itd.
reklama
P
paulina.k123
Gość
@paulina.k123 @Rosse94 jak się czujecie? Ja walczę z przeziębieniem, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, zero kłuć, bólu brzucha, piersi itd.
Mnie bolał brzuch tak miesiączkowo, ale duuużo lżej i tak przemijająco przychodziło "falami" co jakiś czas wczoraj i przed wczoraj, trochę kuło.. Dziś już cisza... ale w sumie to dobrze, wolę nie myśleć o miesiączce Przy ostatnim transferze miałam bóle prawie caly czas od około 2 dnia po trabsferze i nie wspominam tego dobrze..przeziębienie mi przeszlo juz tak calkiem i czekam cierpliwie
Wciąż mam wahania kiedy na betę isc, raz mysle ze w piatek a raz, że w poniedziałek. Pewnie decyzje podejmę dopiero w piątek rano
Rosse94
Fanka BB :)
Mi ból gardła wczoraj przeszedł, całe szczęście.@paulina.k123 @Rosse94 jak się czujecie? Ja walczę z przeziębieniem, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, zero kłuć, bólu brzucha, piersi itd.
A czuje się normalnie , też mnie nic nie boli, gdzie ostatnio brzuch jak na @ bolał prawie dziennie po transferze.
Też był już chciała wiedzieć czy kropek się zadomowiły czy nie... Staram się o tym nie myśleć i jakoś zająć czymś, ale czasem trudno.
P
paulina.k123
Gość
Mi ból gardła wczoraj przeszedł, całe szczęście.
A czuje się normalnie , też mnie nic nie boli, gdzie ostatnio brzuch jak na @ bolał prawie dziennie po transferze.
Też był już chciała wiedzieć czy kropek się zadomowiły czy nie... Staram się o tym nie myśleć i jakoś zająć czymś, ale czasem trudno.
No ja się zaniepokoiłam tymi lekkimi bólami wczoraj i przed wczoraj, ale teraz ciesze się ze przeszlo wszystko. A czy to dobrze to się okaże jakos tak dużo spokojniej jest niż ostatnio.
Rosse94
Miejmy nadzieję, że to lepiej jak nic nie boliNo ja się zaniepokoiłam tymi lekkimi bólami wczoraj i przed wczoraj, ale teraz ciesze się ze przeszlo wszystko. A czy to dobrze to się okaże jakos tak dużo spokojniej jest niż ostatnio.
A co do bety ty byś mogła zrobić w piątek u mnie to za wcześnie jeszcze będzie
W 6 dpt już beta wyjdzie (w przypadku blastki) . Przynajmniej będzie wiadomo jeśli się nie udało - ja tak wolę żeby szybciej odstawić leki. Jeśli wyjdzie dwucyfrowa to powtórka w 8 czy tam 9pt.
Ja tam chciałabym żeby mnie kłuło, no ale cóz
P
paulina.k123
Gość
Miejmy nadzieję, że to lepiej jak nic nie boli
A co do bety ty byś mogła zrobić w piątek u mnie to za wcześnie jeszcze będzie
Wiem, że to z tymi bólami różnie, czasami to dobry znak, a czasami nie... Ale po ostatnim gdzie miałam ten ból praktycznie cały czas od transferu to teraz dwa dni mnie nie przerażają dobrze, że minęło. Ale nawet nie brałam Nospy wiec nie było źle
Mogłabym się zamienić, bo wcale nie mam ochoty na ta bete sie spieszyć
P
paulina.k123
Gość
W 6 dpt już beta wyjdzie (w przypadku blastki) . Przynajmniej będzie wiadomo jeśli się nie udało - ja tak wolę żeby szybciej odstawić leki. Jeśli wyjdzie dwucyfrowa to powtórka w 8 czy tam 9pt.
Różnie może być. Ostatnim razem kłuło mnie i bolało i nic z tego nie było..beta w 10 dpt 1.42... także trzeba myśleć pozytywnie. Nic innego nie zostało
Ruda08
Dobra, dobra ale orientacyjnie to wiesz. Może mi brzuszek zwolnisz?Co chwilę mam inny
Dzieciak rośnie. Ostatnio lekarka mierzyła to chyba z 10 minut .
Bierz ten kalendarz i niech przynosi Ci szczęście , chociaż linie lotnicze to się nie ucieszą .
Jak przygotowania do świąt??
Też prawda, latam w jedną i drugą. Ale za to mój portfel się ucieszy
Wszystko gotowe, prezenty wczoraj zapakowałam. Nawet choinkę wczoraj ogarnęłyśmy
Załączniki
reklama
Ruda08
Właśnie dziewczyny wytłumaczcie mi jak krowie na rowie jak to jest z tymi testami owulacyjnymi. Zrobiłam jeden wczoraj i wyszła kreska, czy mam zrobić jeszcze jeden czy ciemnieje ?
Według aplikacji owulacje mam dopiero sobotę . Cykle mam około 30 dniowe.
Zdjęcie z wczoraj 15 dc
Według aplikacji owulacje mam dopiero sobotę . Cykle mam około 30 dniowe.
Zdjęcie z wczoraj 15 dc
Załączniki
Podziel się: