reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@paulina.k123 @Rosse94 jak się czujecie? Ja walczę z przeziębieniem, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, zero kłuć, bólu brzucha, piersi itd.

Mnie bolał brzuch tak miesiączkowo, ale duuużo lżej i tak przemijająco przychodziło "falami" co jakiś czas wczoraj i przed wczoraj, trochę kuło.. Dziś już cisza... ale w sumie to dobrze, wolę nie myśleć o miesiączce:) Przy ostatnim transferze miałam bóle prawie caly czas od około 2 dnia po trabsferze i nie wspominam tego dobrze..przeziębienie mi przeszlo juz tak calkiem i czekam cierpliwie :)
Wciąż mam wahania kiedy na betę isc, raz mysle ze w piatek a raz, że w poniedziałek. Pewnie decyzje podejmę dopiero w piątek rano 😁

@paulina.k123 @Rosse94 jak się czujecie? Ja walczę z przeziębieniem, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, zero kłuć, bólu brzucha, piersi itd.
Mi ból gardła wczoraj przeszedł, całe szczęście.
A czuje się normalnie , też mnie nic nie boli, gdzie ostatnio brzuch jak na @ bolał prawie dziennie po transferze.

Też był już chciała wiedzieć czy kropek się zadomowiły czy nie... Staram się o tym nie myśleć i jakoś zająć czymś, ale czasem trudno.

Mi ból gardła wczoraj przeszedł, całe szczęście.
A czuje się normalnie , też mnie nic nie boli, gdzie ostatnio brzuch jak na @ bolał prawie dziennie po transferze.

Też był już chciała wiedzieć czy kropek się zadomowiły czy nie... Staram się o tym nie myśleć i jakoś zająć czymś, ale czasem trudno.

No ja się zaniepokoiłam tymi lekkimi bólami wczoraj i przed wczoraj, ale teraz ciesze się ze przeszlo wszystko. A czy to dobrze to się okaże:) jakos tak dużo spokojniej jest niż ostatnio.

No ja się zaniepokoiłam tymi lekkimi bólami wczoraj i przed wczoraj, ale teraz ciesze się ze przeszlo wszystko. A czy to dobrze to się okaże:) jakos tak dużo spokojniej jest niż ostatnio.
Miejmy nadzieję, że to lepiej jak nic nie boli 😊
A co do bety ty byś mogła zrobić w piątek u mnie to za wcześnie jeszcze będzie 🙄

W 6 dpt już beta wyjdzie (w przypadku blastki) . Przynajmniej będzie wiadomo jeśli się nie udało - ja tak wolę żeby szybciej odstawić leki. Jeśli wyjdzie dwucyfrowa to powtórka w 8 czy tam 9pt.
Ja tam chciałabym żeby mnie kłuło, no ale cóz

Miejmy nadzieję, że to lepiej jak nic nie boli 😊
A co do bety ty byś mogła zrobić w piątek u mnie to za wcześnie jeszcze będzie 🙄

Wiem, że to z tymi bólami różnie, czasami to dobry znak, a czasami nie... Ale po ostatnim gdzie miałam ten ból praktycznie cały czas od transferu to teraz dwa dni mnie nie przerażają :) dobrze, że minęło. Ale nawet nie brałam Nospy wiec nie było źle :)
Mogłabym się zamienić, bo wcale nie mam ochoty na ta bete sie spieszyć 😁

W 6 dpt już beta wyjdzie (w przypadku blastki) . Przynajmniej będzie wiadomo jeśli się nie udało - ja tak wolę żeby szybciej odstawić leki. Jeśli wyjdzie dwucyfrowa to powtórka w 8 czy tam 9pt.
Ja tam chciałabym żeby mnie kłuło, no ale cóz

Różnie może być. Ostatnim razem kłuło mnie i bolało i nic z tego nie było..beta w 10 dpt 1.42... także trzeba myśleć pozytywnie. Nic innego nie zostało :)

Co chwilę mam inny ;)
Dzieciak rośnie. Ostatnio lekarka mierzyła to chyba z 10 minut .
Bierz ten kalendarz i niech przynosi Ci szczęście , chociaż linie lotnicze to się nie ucieszą 😆😆.
Jak przygotowania do świąt??
Dobra, dobra ale orientacyjnie to wiesz. Może mi brzuszek zwolnisz? 🥺

Też prawda, latam w jedną i drugą. Ale za to mój portfel się ucieszy 🤣

Wszystko gotowe, prezenty wczoraj zapakowałam. Nawet choinkę wczoraj ogarnęłyśmy ;)

Załączniki

• 9F055C5A-418E-4566-A6B6-5B717059AF1B.jpeg
    9F055C5A-418E-4566-A6B6-5B717059AF1B.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Właśnie dziewczyny wytłumaczcie mi jak krowie na rowie jak to jest z tymi testami owulacyjnymi. Zrobiłam jeden wczoraj i wyszła kreska, czy mam zrobić jeszcze jeden czy ciemnieje ? 🤔
Według aplikacji owulacje mam dopiero sobotę 🤯. Cykle mam około 30 dniowe.
Zdjęcie z wczoraj 15 dc

Załączniki

• 330BC40F-5F16-4E1A-857B-C62AD0586F38.jpeg
    330BC40F-5F16-4E1A-857B-C62AD0586F38.jpeg
    989 KB · Wyświetleń: 65
Do góry