reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny ... U mnie bez szału..
Na 14 komórek 2 dojrzałe - 2 zapłodnione.
Jutro chcą zrobić transfer dwu dniowca.
Będę prosiła by podali te dwa zarodki.
Jutro przed transferem mają mi powiedzieć coś więcej odnośnie zarodków.

Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać :(
Trzymam mocno kciuki ✊🏻

reklama
Cześć dziewczyny ... U mnie bez szału..
Na 14 komórek 2 dojrzałe - 2 zapłodnione.
Jutro chcą zrobić transfer dwu dniowca.
Będę prosiła by podali te dwa zarodki.
Jutro przed transferem mają mi powiedzieć coś więcej odnośnie zarodków.

Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać :(
Przykro mi, ale liczę, że te dwa dadzą radę! Podanie ich obu i to w 2 czy 3ciej dobie moim zdaniem ma sens. W macicy najlepsze warunki dla zarodkow. Trzymam kciuki!

Dzisiaj byłam na moim pierwszym USG przyznam szczerze ze to jeszcze za wcześnie bo to jest 1 tydzień od pozytywnej bety , ale już widać taka mała kropeczkę , tak się dziś zastanawiam jakie powinnam brać witaminy co polecacie ? I jakie badania z krwi powinnam zrobić ?
Dzisiaj miałam badane TSH , progresteron , HCG i to tyle .

Dzisiaj byłam na moim pierwszym USG przyznam szczerze ze to jeszcze za wcześnie bo to jest 1 tydzień od pozytywnej bety , ale już widać taka mała kropeczkę , tak się dziś zastanawiam jakie powinnam brać witaminy co polecacie ? I jakie badania z krwi powinnam zrobić ?
Dzisiaj miałam badane TSH , progresteron , HCG i to tyle .
Ja brałam prenatal uno w pierwszym trymestrze. Jeśli chodzi o badania krwi to nie robiłam nic na własną rękę. Ginekolog sam na wizycie powie Ci co masz zrobić

No i to jest jutro. A poniedziałek, mam wizytę u doktorka, więc jeśli wyszłaby pozytywną, to nie sprawdzę przyrostu po dwóch dniach, tylko trzech. Ale może w sobotę będzie jeszcze wynik w alabie...
To masz dwa wyjścia, albo zrobić jutro i po 3 dniach, albo poczekać do poniedziałku i zrobić przyrost w środę 🙃

reklama
Hej mam pytanie za 200ptk. Ktoś się zna i może mi powiedzieć więcej o wynikach tarczycy????

No więc jakiś tydzień temu robiłam wyniki do karty ciąży , wyszła mi tarczyca 0.01 miałam konsultacje z endokrynologiem i kazała mi powtórzyć wraz z ft3 i ft4 .... I takie mam wyniki TSH 0.04 , ft3 5,10 , ft4 1.58 ....

Serioo mnie w psychiatryku zamkną na koniec ciąży 🙈 tam będę rodzic 🙈 jeśli będzie dalej dobrze ...

Do góry