Ja ostatnio mam problem z estrofemmem niby przypomnienie mam ustawione, ale już mam sięgać po tabletkę i się rozkojarzam w trakcie u Ciebie to raczej już aż takiego znaczenia nie ma, gorzej u mnie, przed transferem. Dzisiaj też się zastanawiałam, czy wzięłam w końcu czy nie.Dziewczyny, panikuję! Biorę estrofem 2x1 i lutinus 3x1. Przysnęłam i zażyłam ostatnie dawki z dwugodzinnym opóźnieniem, czyli po 14 i 10h. Dziś 31 dpt. Boże jak bardzo z złe jest takie rozregulowanie?
reklama
U mnie jakoś podobnie... Albo nawet wcześniej, 13 TC. Jak kończyłam przygodę z klinika, to miałam wybrać wszystko do końca.Wiadomość do tych dziewczyn, którym udało się zajść w ciąże po invitro
Do kiedy lekarz kazał brać wam progesteron?
Na wizycie byłam w poniedziałek i kazał mi odstawić za 10-14 dni czyli wtedy wypada mi jakieś 15+5. Ja obawiam się ze to za szybko i może coś się stać, ale pewnie ma racje. Chce tylko wiedzieć jak to było u Was?
JestemMama!
Fanka BB :)
Wiadomość do tych dziewczyn, którym udało się zajść w ciąże po invitro
Do kiedy lekarz kazał brać wam progesteron?
Na wizycie byłam w poniedziałek i kazał mi odstawić za 10-14 dni czyli wtedy wypada mi jakieś 15+5. Ja obawiam się ze to za szybko i może coś się stać, ale pewnie ma racje. Chce tylko wiedzieć jak to było u Was?
Ja brałam do 16 tygodnia
Ja zaczęłam schodzić z dawki od 12 tc i skończyłam brać w 16 tc
OMG do kiedy ???
Ja miałam nadzieję że będę brać do 12tc i koniec w sumie nie ważne , mogę brać całą ciążę byle by było wszytko dobrze.
Sama zobaczysz ze potem będziesz bała się odstawić ze coś się stanieOMG do kiedy ???
Ja miałam nadzieję że będę brać do 12tc i koniec w sumie nie ważne , mogę brać całą ciążę byle by było wszytko dobrze.
Ja już kocham mojego dzidziusia i bardzo się boje
JestemMama!
Wiem ,to samo miałam z estrofemem tydzień później niż lekarz kazał odstawiłamSama zobaczysz ze potem będziesz bała się odstawić ze coś się stanie
Ja już kocham mojego dzidziusia i bardzo się boje
Salamatka
W którym tygodniu ostatecznie odstawiłaś? Mnie chce odstawić teraz w 7+1, trochę się cykam. Z drugiej strony część dziewczyn wfl nie ma estrofemu przy świeżym transferze, a ja brałam końskie dawki 3x1.Wiem ,to samo miałam z estrofemem tydzień później niż lekarz kazał odstawiłam
JestemMama!
Ja miałam odstawić od dodatniego testu... Cykalam się bardzo ostatecznie odstawiłam 1,5 tygodnia później tylko schodziłam stopniowo , co kilka dni jedna tabletka mniej.... Też 3x1 ale sztuczny cyklW którym tygodniu ostatecznie odstawiłaś? Mnie chce odstawić teraz w 7+1, trochę się cykam. Z drugiej strony część dziewczyn wfl nie ma estrofemu przy świeżym transferze, a ja brałam końskie dawki 3x1.
Salamatka
O kurde to wcześnie i to w dodatku na sztucznym! To po co ja bioręJa miałam odstawić od dodatniego testu... Cykalam się bardzo ostatecznie odstawiłam 1,5 tygodnia później tylko schodziłam stopniowo , co kilka dni jedna tabletka mniej.... Też 3x1 ale sztuczny cykl
JestemMama!
Jpdl ja chyba powinnam siedzieć w domu i nie wychodzić z niego do czasu aż mi hormony przestaną buzować właśnie zrypalam faceta za jego bezmyślność
Wychodzę ze sklepu i patrzę ten tirem zaparkował tak że żadne auto się nie zmieści obok żeby przejechać ... Mówię mu żeby przeparkował bo nikt nie może wjechać a ten że nie jego problem ... Ale mi ciśnienie skoczyło jak się do niego wydałam , poszedł do auta z głupia mina i przeparkował ... Jeszcze pogadał z kierowcą auta które chciało wjechać ... Kuźwa a jak by niedaj Boże pogotowie chciało wjechać , przecież wtedy liczą się ułamki sekundy ... Albo coś by się paliło i straż pożarna ... Nie wierze że ludzie są tak bezmyślni .... Wrrr... Mąż się śmieje że mi kaftan kupuje
Wychodzę ze sklepu i patrzę ten tirem zaparkował tak że żadne auto się nie zmieści obok żeby przejechać ... Mówię mu żeby przeparkował bo nikt nie może wjechać a ten że nie jego problem ... Ale mi ciśnienie skoczyło jak się do niego wydałam , poszedł do auta z głupia mina i przeparkował ... Jeszcze pogadał z kierowcą auta które chciało wjechać ... Kuźwa a jak by niedaj Boże pogotowie chciało wjechać , przecież wtedy liczą się ułamki sekundy ... Albo coś by się paliło i straż pożarna ... Nie wierze że ludzie są tak bezmyślni .... Wrrr... Mąż się śmieje że mi kaftan kupuje
reklama
JestemMama!
Niektóre dziewczyny brały do końca 12 tygodnia , mój lekarz inaczej praktykuje toO kurde to wcześnie i to w dodatku na sztucznym! To po co ja biorę
Ogólnie na ulotce jest napisane że estrofemu w ciąży nie można ... Zresztą mi powiedział że on mi jest tylko potrzebny do tego żeby Endo było ładne . Później już nie potrzebuje
Podziel się: