reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, ja na jakiś czas znikam z forum… może będę co jakiś czas zaglądać i czytać co u Was ale póki co jest mi trochę za ciężko na sercu, za trudno… jak będę miała konkretny plan od lekarza to pewnie powrócę. Trzymajcie się cieplutko, i trzymajcie kciuki za mnie 🥺
Trzymaj się ciepło i bądź dzielna! Odetchnij i wracaj do nas. ❤️ Jeszcze będzie pięknie 🍀🍀
Powodzenia też w planach zastępczych ☺️ piękna misja!

Nooooo
Ja Np nie miałam co transferowac i musze korzystac z dawczyni.
Ale zeby nie było tak łatwo bo przeciez zawsze jest lód gorke
Z pierwszej dawczyni TYLKO mam jeden zarodek
I w tym tyg będzie punkcja z nowa dawczynia.

Wiec jak czytam to jakie masz podejście to mi przykro
A @Będęwkoncumama! ✊✊✊z całych sił !!!😍
Wiem po sobie że ma chwilę zwątpienia ale walcze dalej.
Staramy się o dzidzię 1,5 roku.
Jestem po trzch stymulacjach z których uzbierałam 11 komórek, po zapłodnieniu żadna nie przetrwała.
Zaczęłam od nowa, stymulacja pierwsza, punkcja komórek do zamrożenia dwie, stymulacja druga, punkcja komórek do mrożenia zero. Wtedy podlielismy decyzję z lekarzem o adopcji komórek i zapłodnieniu ich nasieniem od dawcy i od męża. Otrzymaliśmy dwa zarodki zapłodnione zamówionym nasieniem.
Teraz jestem po dwóch transferach które się nie przyjęły. Nie mamy już zarodków.
Beczeć mi się chce z bezradności.
Wiem jedno, chcę być mamą.
W przyszłym tygodniu jadę do kliniki rozmawiać o procedurze adopcji zarodkow.
Mam nadzieję że się uda załatwić to jak najszybciej.
I dalej mamy nadzieję że się udało.
Wam też się uda, nie przestańcie wierzyć.
A jak już Ci braknie sił i funduszy, masz świadomość że zrobiłaś wszystko co mogłaś.
Nooooo
Ja Np nie miałam co transferowac i musze korzystac z dawczyni.
Ale zeby nie było tak łatwo bo przeciez zawsze jest lód gorke
Z pierwszej dawczyni TYLKO mam jeden zarodek
I w tym tyg będzie punkcja z nowa dawczynia.

Wiec jak czytam to jakie masz podejście to mi przykro
A @Będęwkoncumama! ✊✊✊z całych sił !!!😍

A robili Ci lh ??? Bo mi transfer pierwszy na cyklu naturalnym wypadał w niedzielę, a że mialam duze lh to nie podawali juz ovitrelle I pecherzyk pękł rano następnego dnia:) bez niczego, na szczęście w razie czego znalazł się lekarz I położna którzy by przyszli więc się nie stresowałam

reklama
Noo, ja wieki nie wchodziłam... Musiałam sprawdzić co u Ciebie! Z całego serca gratuluję synka 🥰 Niech rośnie zdrowo ❤️ Doczekałas sieee!!!! U nas jakoś leci, Maja rośnie jak na drożdżach i broi 😁 A co u Was? Mały zdrowy?? 😘
oj tak doczekałam się po 8 latach 🤩 kurcze te dzieciaczki za szybko rosną !! Szymuś już skończył 2mce i nie wiem kiedy to zleciało 🤷zdrowo się chowa ,najgorsze u nas są skoki rozwojowe ale na szczęście to przejściowe a każdy uśmiech malucha wynagradza wszystko 🥰
Pokaż tą swoją księżniczkę 😘

Do góry