Sylwia ja miałam progestern w 3 dpt 29.13 ng/ml i dr mi zwiększyła na 3x8 dowcipnej i 3x4 podjęzykowej, tak samo miała Marcysiowa zwiększone. W 7 dpt zmniejszono mi dawkę 3 x 4 + 3x4 , nie wiem ile wynosił progesteron bo w tym labolatorium co chodze to tylko do 60 rozpisuja, a potem piszą że jest powyżej 60.
Agapl ale miałaś makabryczny sen! myślisz o tym doktorku i dlatego. Dobrze bedzie jak znajdziesz gdzie możesz zrobić wyniki, mi na każda wizytę każe mocz i morfologię, raz cukru nie miałam, ale na kolejną mam zrobić, ale ten zwykły cukier
u nas też pochmurno jakoś, wczoraj cieplutko, w sukience chodziłam to katar trochę się zrobił, no ale przejdzie. Pozdrawiam Was wszystkie ciepło :-)
ps. ja zawsze miałam luteinę na 100% płatną
Agapl ale miałaś makabryczny sen! myślisz o tym doktorku i dlatego. Dobrze bedzie jak znajdziesz gdzie możesz zrobić wyniki, mi na każda wizytę każe mocz i morfologię, raz cukru nie miałam, ale na kolejną mam zrobić, ale ten zwykły cukier
u nas też pochmurno jakoś, wczoraj cieplutko, w sukience chodziłam to katar trochę się zrobił, no ale przejdzie. Pozdrawiam Was wszystkie ciepło :-)
ps. ja zawsze miałam luteinę na 100% płatną