reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A czemu akurat zaspa , a nie Uck albo Copernicus ??
Jeśli mogę zapytać
Wojewódzki ma zamknięta porodowke, a w UCK rodziła niedawno koleżanka i... albo miała pecha albo takie są tam położne...
Z tymi szpitalami to trochę loteria, ale położna ze szkoły rodzenia (pracuje w wejherowie) mówiła, że zaspa to dobry wybór, tym bardziej przy bliźniakach, bo mają dobrych neonatologow.
W okolicy Trójmiasta takie bardziej polecane szpitale to właśnie wejherowo i Kartuzy o dziwo :D ale nie są III stopnia referencyjnosci więc w naszym przypadku odpadają.

reklama
Wojewódzki ma zamknięta porodowke, a w UCK rodziła niedawno koleżanka i... albo miała pecha albo takie są tam położne...
Z tymi szpitalami to trochę loteria, ale położna ze szkoły rodzenia (pracuje w wejherowie) mówiła, że zaspa to dobry wybór, tym bardziej przy bliźniakach, bo mają dobrych neonatologow.
W okolicy Trójmiasta takie bardziej polecane szpitale to właśnie wejherowo i Kartuzy o dziwo :D ale nie są III stopnia referencyjnosci więc w naszym przypadku odpadają.
A nie chciałaś brac wlasnej poloznej? Zeby miec pewnosc, ze nie trafisz na jakas kiepska..

Dziewczyny dostałam część wyników, czy ktoś umie je zinterpretować? Mi się wydaje, że nic tam nie znaleźli ale może się mylę :/ Będzie znowu szukanie wiatru w polu. Badanie endometrium nk, cd138 i trombofilia
1665682416699.png

1665682473011.png

1665682516098.png

1665682549110.png

reklama
Do góry