Kochana A Ty gdzie będziesz rodzić?Dziewczyny jeśli, któraś z Was jest z Gdańska lub okolic i przyjmuje luteine doustną lub dowcipna, lutinus, prolutex, estrofem to chętnie oddam. Większość leków ma długa datę ważności, prolutex jako jedyny niestety tylko do końca pazdziernika (4amp). Leków nie sprzedaję, chce oddać za paczke pieluch proszę odezwijcie się na priv to napisze dokładnie ile czego mam, oddaje w komplecie. Chce się pozbyc, bo miejsce zajmują w szafce, a szkoda wyrzucać.
reklama
Na zaspie chce rodzic. Mam nadzieję, że mnie nie odeslaKochana A Ty gdzie będziesz rodzić?
A czemu mieli by Cię odesłać??Na zaspie chce rodzic. Mam nadzieję, że mnie nie odesla
A tak to jest w szpitalach. Czasem są przepełnione porodowki to odsyłają od jednego do drugiego. Ale raczej w ciąży bliźniaczej powinni mnie przyjąć bez względu na zapelnienie.A czemu mieli by Cię odesłać??
A masz termin CC?A tak to jest w szpitalach. Czasem są przepełnione porodowki to odsyłają od jednego do drugiego. Ale raczej w ciąży bliźniaczej powinni mnie przyjąć bez względu na zapelnienie.
Nie, plan jest na poród snA masz termin CC?
O to mnie zaskoczyłaśNie, plan jest na poród sn
A na kiedy masz termin?
Na 06.11O to mnie zaskoczyłaś
A na kiedy masz termin?
Ojejku to już za momencikNa 06.11
reklama
A czemu akurat zaspa , a nie Uck albo Copernicus ??A tak to jest w szpitalach. Czasem są przepełnione porodowki to odsyłają od jednego do drugiego. Ale raczej w ciąży bliźniaczej powinni mnie przyjąć bez względu na zapelnienie.
Jeśli mogę zapytać
Podziel się: