Jeju ja co drugi dzień mówię, że już mają wyłazić, bo oszaleje, a potem jak tylko złapie mnie skurcz przepowiadajacy to przepraszam je i mówię, że żartowałam i niech ze mną jeszcze zostaną w brzuszkuJeszcze w dwupaku szczerze to mi sie az tak nie spieszy spokojnie jeszcze z tydzien, poltora chcialabym tak pochodzic Teraz 38tc, wiec jeszcze maly rosnie w brzuszku Ogolnie dobrze sie czuje, zgaga mnie tylko nocami meczy. No i stresik łapie Brzuszek zwolnie w tym miesiacu ❤
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja zamowilam sobie jeszcze kilka rzeczy i chcialabym je moc odebracJeju ja co drugi dzień mówię, że już mają wyłazić, bo oszaleje, a potem jak tylko złapie mnie skurcz przepowiadajacy to przepraszam je i mówię, że żartowałam i niech ze mną jeszcze zostaną w brzuszku
Niech jeszcze nam rosną te nasze szkraby w brzuszku
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Niestety testy nie ciemnieją. Byłam rano na becie ale.... Boję się, że to pozamaciczna może byćKreskę cieniutką widać, miałaś tylko ten jeden test? Trzymam kciuki, żeby się udało czekam na powtórkę bety.
Orchidea33
Fanka BB :)
Mi w ogole przez pierwsze tyg ciazy nie pokazywały nawet cienia cienia, wiec ja bym czekala cierpliwie na bete. KciukiNiestety testy nie ciemnieją. Byłam rano na becie ale.... Boję się, że to pozamaciczna może być
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Kochana trzymamy kciuki. Niestety u mnie wczoraj -6dpt beta mniej niż 2,3 także nie mam już nadziei. Dla lekarza muszę jeszcze potwierdzić ale to dopiero w sobotęNiestety testy nie ciemnieją. Byłam rano na becie ale.... Boję się, że to pozamaciczna może być
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Zrobilam rano. Zostaje czekać ale to byłby naprawdę cud. Testy nie ciemnieją. Boje się cpJest cień może masz późną implantacje. Beta Ci rośnie skoro wyszedl test. Glowa do góry i zrob dzisiaj betę
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Ja 6dpt miałam zaledwie 3,46 czyli brak ciazy i biale testy. Dopiero chyba na drugi dzień coś tam było widać na teście. Bardzo się stresuję i wiem jak sie czujesz chociaz bym jesacze tego nie przekreślałaKochana trzymamy kciuki. Niestety u mnie wczoraj -6dpt beta mniej niż 2,3 także nie mam już nadziei. Dla lekarza muszę jeszcze potwierdzić ale to dopiero w sobotę
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Jestem raczej realistką. Ciekawe tylko co na to mój lekarz, bo to byłby pierwszy raz kompletnie bez reakcji. Wcześniej cb i potem poronienie co prawda obydwie sytuacje przy świeżych zarodkach zaraz po punkcjach. Teraz mrożonka która według cyfr wychodziła z otoczki, cykl sztuczny, endometrium 12, progesteron 25. what the fuck??Ja 6dpt miałam zaledwie 3,46 czyli brak ciazy i biale testy. Dopiero chyba na drugi dzień coś tam było widać na teście. Bardzo się stresuję i wiem jak sie czujesz chociaz bym jesacze tego nie przekreślała
Klaudusia92
Zaciekawiona BB
@Karinka31 Jak u Was ? Wypuścili Was ?Tak myśle pozytywnie !!
Widziałam serduszko , musi być dobrze …
Chyba tak zdarza się czasami to krwawienie prawda ??
reklama
Pamiętam jak sama bałam się cp, jak po którymś transferze miałam za niskie przyrosty beta hcg. Jak okazało się, że spada to wrecz poczułam ulgę, że to cb, a nie cp.Zrobilam rano. Zostaje czekać ale to byłby naprawdę cud. Testy nie ciemnieją. Boje się cp
Trzymaj się Lenka. Tak niska beta raczej zwiastuje cb niż cp.
Podziel się: