reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Daj znac jak bedziesz po;)
Juz po. Znowu stres. Wszytsko jest ok. Bol przy kichaniu jest normalny i nie wpływa na dziecko. Także możemy wszystkie być spokojne w sezonie jaki mamy...
A mój utrzymujący się bol mógł być wynikiem tego, że przy kichnieniu macica "wróciła na swoje miejsce ". Mam tylozgiecie macicy, tydzień temu jak miałam wizytę nie było nic widać z usg przez brzuch mimo iż był 16+5.
A dzisiaj jest 17+5 i cudownie było widać nasza mała kruszynkę 😀

Dziewczyny u mnie cykl stracony bo pierwszy raz w życiu endometrium nie urosło...tzn urósł tak do 8.5 a potem zmalało do 6-7
Mam pytanie do dziewczyn którym srednio rosło endometrium...co brałyście z lekow lub nielekow żeby urosło...I czy w końcu rosło czy miałyście transfer na cienkim...

Dziewczyny u mnie cykl stracony bo pierwszy raz w życiu endometrium nie urosło...tzn urósł tak do 8.5 a potem zmalało do 6-7
Mam pytanie do dziewczyn którym srednio rosło endometrium...co brałyście z lekow lub nielekow żeby urosło...I czy w końcu rosło czy miałyście transfer na cienkim...
U mnie zawsze endo bylo super grube, a jak zaczelam transfery to sie obrazilo i nie chcialo rosnac ;)
Od 1dc pilam duzo czerwonego wytrawnego wina - ono fajnie pobudza endo, jadlam migdaly, awokado. Przy tym transferze co sie udal zrobili mi jeszcze wlew z accofilu na pobudzenie endo.
Z suplementow bralam: wit c, wit d, selen, cynk, omega, kw foliowy, magnez. Ale nie wiem czy któraś z nich zadzialala na endo.

Mi lekarz przepisywał.plastry system 50 na poldubki je przyklejalam i co 48 godzin zmieniłam. Jakbyś chciała to mam prawie dwa opakowania, pisz na priv. Mi jak nie rosło przy drugim transferze to przy drugiej wizycie miałam właśnie te plastry

Trzymam kciuki i mam dobre przeczucia ❤
Beta 7.1 7dpt , jeszcze nie mam wyniku estradiolu i proga, ale od wczoraj wieczora zauważyłam że coś się może dziać, bolał mnie krzyż i dzisiaj ćmi podbrzusze, może pozna implantacja nie wiem albo jeszcze pół ovitrelle wychodzi sprzed tygodnia, ale mam nadzieję że nie , tak więc mam nadzieję że za 2 dni będzie wynik dwucyfrowy

Beta 7.1 7dpt , jeszcze nie mam wyniku estradiolu i proga, ale od wczoraj wieczora zauważyłam że coś się może dziać, bolał mnie krzyż i dzisiaj ćmi podbrzusze, może pozna implantacja nie wiem albo jeszcze pół ovitrelle wychodzi sprzed tygodnia, ale mam nadzieję że nie , tak więc mam nadzieję że za 2 dni będzie wynik dwucyfrowy
✊✊✊✊

reklama
Do góry