Idź skonsultuj z innym lekarzem . Ja miałam taka sytuacje ze lekarz powiedział mi ze nie mam pęcherzyków , tego samego dnia poszlamm Do innego i miałam po 10 na każdym jajnikuNikt mi nic takiego nie proponował. W środę mam podjąć decyzję czy biorę KD. Jak ja o nich wspomniałam to aż się że tak ujmę ożywił. W sensie lekarz. Najgorsze jest chyba to że teraz po wyciszaniu tych jajników antykoncepcyjnymi. Mam dwa pęcherzyki na jednym jajniku na drugim wcale. Czy to oznacza że tylko wzrosną 2 pęcherzyki przy stymulacji?
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
inka z 5 tej. Lila z 3ciej. Bedzie dobrzeNaprawde? Nie pamiętałam tego...myslalam ze z 5tej...
Serduszkowelove
A co jest powodem tej traumy ? Ktoś Cie źle potraktował, czy boisz się porażki?Jak ja się stresuję tym wszystkim. Nie śpię po nocach. Poprzednie inv stworzyło mi jakąś traumę
nieagatka
jakimi lekami Cie stymulowali. Tez mam endometrioze, pierwsze ivf w wieku 31 lat, 6 zaplodniownych komorek, jedna w 3ciej dobie zostala i dala corke. Drugie ivf 3 lata pozniej inne leki, i 4 blastki, ciaza, druga corka.Dziękuję za zaproszenie. Mam oczywiście endometriozę. Poprzednie in vitro dało dwie zapłodnione komórki. I zostały one wprowadzone obydwie. Skończyło się jednak niepowodzeniem. Skurcze i nagle poczułam że mam spadek progesteronu. Zostały one wprowadzone w 3 dobie od pobrania. Lekarz daje mi największe szanse na obcych komórkach. Co o tym sądzicie?
Czemu tak szybko decyzja o kd?
Bella.n
Decyzja o KD jeszcze nie podjęta ponieważ na samą myśl jest mi smutno i wszystko dziewczyny które się odezwały odradzają. Jestem wdzięczna za wsparcie. Mam mało pęcherzyków. Niskie amh i lekarz nie zasugerował tylko ja się odezwałam. Pierwsze inv leki- menopur gonapeptyl i coś jeszcze. Druga stymulacja przerwana. Krótki protokół. Została mi ostatnia szansa
nieagatka
u mnie pomogla 3 miesieczna menopauza. Przy drugim podejsciu fostipur + menopur fajnie zadzialaly.Decyzja o KD jeszcze nie podjęta ponieważ na samą myśl jest mi smutno i wszystko dziewczyny które się odezwały odradzają. Jestem wdzięczna za wsparcie. Mam mało pęcherzyków. Niskie amh i lekarz nie zasugerował tylko ja się odezwałam. Pierwsze inv leki- menopur gonapeptyl i coś jeszcze. Druga stymulacja przerwana. Krótki protokół. Została mi ostatnia szansa
Sa tu na forum szczesliwe mamy dzieci z kd tylko rzadko sie udzielaja. To nie jest zla opcja tylko zazwyczaj stosowana po wyczerpaniu innych opcji, a nie po jednej stymulacji raczej.
Serduszkowelove
To jest niesamowicie trudna i ważna decyzja, nic nie przesądzone , cuda się zdarzają, tymbardziej w tym miesiącu ♡Decyzja o KD jeszcze nie podjęta ponieważ na samą myśl jest mi smutno i wszystko dziewczyny które się odezwały odradzają. Jestem wdzięczna za wsparcie. Mam mało pęcherzyków. Niskie amh i lekarz nie zasugerował tylko ja się odezwałam. Pierwsze inv leki- menopur gonapeptyl i coś jeszcze. Druga stymulacja przerwana. Krótki protokół. Została mi ostatnia szansa
Ja też i chociaż się wkurzam że wszystko idzie za wolno na samą myśl mnie paraliżuje że może być transfer.Jeszcze nie podjęłam...muszę też usłyszeć co powie lekarz...co on by polecal. Odnośnie transferu to też jeszcze nie wiem. Muszę iść jeszcze na wizytę. Zobaczyć bo ostatnio mialam cyste czynnościowa czy się wchlonela czy powiększyła...ogólnie się boję kolejnego podejścia...tzn boje się kolejnego rozczarowania...
reklama
Podziel się: