To chyba rzeczywiście nie powinno być kłopotów z dzieciaczkiem. Najgorzej jak tyroksyna jest niska.Ale ona nie ma niedoczynności. Tf4 w normie w czasie ciazy.
reklama
Dlatego trzeba pamiętać żeby badać przede wszystkim ft4 a nie TSH. Z drugiej strony faktem jest, że niektórzy lekarze bagatelizują pewne tematy...To chyba rzeczywiście nie powinno być kłopotów z dzieciaczkiem. Najgorzej jak tyroksyna jest niska.
ToTaRuda
Zaangażowana w BB
Cześć! Można dołączyć?
Jesteśmy dopiero przed pierwsza wizyta, kwalifikacyjna jak mniemam. Cała procedura przed nami i nie ukrywam, ze w temacie in vitro jestem jeszcze kompletnie zielona. Zdecydowalismy się na Czechy - Eurofertil. Czy są tutaj zameldowane jakieś dziewczyny, które poddały się metodzie wlasnie tam i zechcą podzielić się swoją opinia?
Jesteśmy dopiero przed pierwsza wizyta, kwalifikacyjna jak mniemam. Cała procedura przed nami i nie ukrywam, ze w temacie in vitro jestem jeszcze kompletnie zielona. Zdecydowalismy się na Czechy - Eurofertil. Czy są tutaj zameldowane jakieś dziewczyny, które poddały się metodzie wlasnie tam i zechcą podzielić się swoją opinia?
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Moja mama miała straszne problemy z tarczyca i ma do dzisiaj , mówiła, że dopiero po ciąży wyregulowalo się w miarę , ale i tak nie jest dobrze, ja nigdy nie miałam problemów i kochałam się uczyć, teraz planuje jeszcze specjalizacje, aczkolwiek może moje problemy z płodnością i też tarczyca odziedziczyłam niestety po niej;(A ile lat ma to dziecko? Bo jednak są doniesienia, że dzieci urodzone przez mamy z niewyregulowana niedoczynnoscia tarczycy mają problemy z nauką.
ZapraszamyCześć! Można dołączyć?
mala_Mi 80
Aplikujesz palcem czy aplikatorem bo często aplikator podrażnia szyjkę. Wszystko tam w środku jest mega ukrwione że nawet minimalne zadrapanie może powodować plamienia. Jaki masz poziom progesteronu?Czy powinnam się martwić że resztki luteiny są brunatne?
Aplikuję palcem. Progesteron ostatnio 21, na wszelki wypadek wezmę jedną luteinę więcejAplikujesz palcem czy aplikatorem bo często aplikator podrażnia szyjkę. Wszystko tam w środku jest mega ukrwione że nawet minimalne zadrapanie może powodować plamienia. Jaki masz poziom progesteronu?
reklama
mala_Mi 80
Ja tam byłam, później mogę ci napisać na priv ale ostrzegam, że nie byłam zadowolonaCześć! Można dołączyć?
Podziel się: