nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Na razie tak odczarowuję, że dosłownie co 5 minut odświeżam stronę z wynikami. ZwariowałamCzekamy cierpliwie Będzie dobrze z @MASZKA1988 odczarujecie sierpień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie tak odczarowuję, że dosłownie co 5 minut odświeżam stronę z wynikami. ZwariowałamCzekamy cierpliwie Będzie dobrze z @MASZKA1988 odczarujecie sierpień
Ja mialam ovitrelle na cyklu naturalnym ale przed transferem na pekniecie jajeczka. Na pewno w dniu transferu masz?Dziewczyny po co podaje się ovitrelle w dniu transferu? Przy pierwszym transferze tego nie miałam a teraz mam zrobić. Zapomniałam zapytać i teraz się zastanawiam pierwszy transfer był sztuczny teraz naturalny.
Podany w dniu transferu przyspiesza dojrzewanie endometrium. Czasem lekarze każą dawać np. 0.5 amp w dniu transferu i następnego dnia.Dziewczyny po co podaje się ovitrelle w dniu transferu? Przy pierwszym transferze tego nie miałam a teraz mam zrobić. Zapomniałam zapytać i teraz się zastanawiam pierwszy transfer był sztuczny teraz naturalny.
Ahaha nic się nie martw to normalna reakcjaNa razie tak odczarowuję, że dosłownie co 5 minut odświeżam stronę z wynikami. Zwariowałam
Ja miałam i kompletnie nic mi po nim nie było ale wiem, że niektóre dziewczyny są bardzo śpiące i słabe. Ja mogłabym brać codziennie i nie miałam żadnych skórczyCzy brałyście relanium przed transferem ? Zdaniem Pani dr te skurcze po transferze mogły być wynikiem stresu, oczywiście teraz będę miała robiony test uma przed transferem, co uważacie o relanium i jak się po nim czulyscie ?
Mi a juz mialam na prawde spora bete..Wątek wałkowany wielokrotnie, ale człowiek chce się za wszelką cenę pocieszyć, choć wie, że to pocieszenie na chwilę.
Której z Was wychodziły negatywne testy z moczu przy pozytywnej becie?
Pierwszą tabletkę relanium brałam dwie godziny przed transferem. Dwie dziennie, od wtorku do piątku. Skurcze rzeczywiście pojawiły się na drugi dzień po odstawieniu i trwały "skokowo" dwa dni. Lubię relanium na noc. Gdy chłopcy już śpią. Za dnia też mi się tym razem wyjątkowo udawało, bo byli w przedszkolu - czytaj - cholernie się człowiekowi chce spaćCzy brałyście relanium przed transferem ? Zdaniem Pani dr te skurcze po transferze mogły być wynikiem stresu, oczywiście teraz będę miała robiony test uma przed transferem, co uważacie o relanium i jak się po nim czulyscie ?