Coffe18
Fanka BB :)
Kurcze ... tak mi przykroNie udało sie...Beta <2.3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze ... tak mi przykroNie udało sie...Beta <2.3
Czy z tymi wynikami nasienia . Jest sens podchodzić 3 x do in vitro ?
Bardzo wierzyłam w Twój sukces i myslalam o Tobie od rana, ściskamNie udało sie...Beta <2.3
weź L 4Hej, tak z ciekawości - jak bierzecie zwolnienie na tego typu wydarzenia? Punkcja, transfer...? Bo doczytałam się, że nie ma podstawy prawnej mówiącej o zwolnieniu przysługującym na leczenie niepłodności, więc podejrzewam, że mój pracodawca odmówi... Po wszystkich IUI szłam bezpośrednio do pracy, po punkcji może wydębię 1 dzień, ale po transferze raczej nie ma mowy... :-(
Ja miałam krew i USGOwulacja najprawdopodobniej wypadnie mi w poniedziałek w święto. Czy z samych badań hormonów z krwi w niedzielę i potem we wtorek, da się potwierdzić owulację, czy konieczne do transferu byłoby potwierdzenie tylko przez usg? Już nic z tej procedury in vitro nie kumam.
Korpus się wgryzaPowiedzcie mi, czy uczucie rozpierania w podbrzuszu to normalne po transferze ? Nie są to skurcze, ale takie dziwne kłucia, napięcie w dole brzucha , skurcze mialam po transferze, teraz tylko rozpieranie i zastanawiam się czy tak może być ? Hmm
Ja miałam za każdym razem po transferze takie uczuciePowiedzcie mi, czy uczucie rozpierania w podbrzuszu to normalne po transferze ? Nie są to skurcze, ale takie dziwne kłucia, napięcie w dole brzucha , skurcze mialam po transferze, teraz tylko rozpieranie i zastanawiam się czy tak może być ? Hmm