Ice41
Fanka BB :)
Hmm, owulacja wychodzi mi 25.07, zarodek 5-dniowy a transfer mam mieć 23.07Dokladnie tak
Czy to ma szanse się udać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm, owulacja wychodzi mi 25.07, zarodek 5-dniowy a transfer mam mieć 23.07Dokladnie tak
A skad wiesz, ze owulacja bedzie 25.07? Transfer juz masz umowiony? U mnie obserwowali jajeczka i dopiero na ich podstawie decydowali kiedy ovitrelle na pekniecie jajeczka i transfer.Hmm, owulacja wychodzi mi 25.07, zarodek 5-dniowy a transfer mam mieć 23.07
Jeśli byłoby tak że transfer byłby 5 dni od owulacji to miałabym cykl 25 dni, a nigdy takiego nie miałam, zawsze 31. Mam wizytę na początku tygodnia to się dopytam, bo na wizycie byłam zaskoczona terminem że nie policzyłam. Transfer mam umówiony wstępnie na sobotę, w zależności jakie będzie endo w poniedziałek.A skad wiesz, ze owulacja bedzie 25.07? Transfer juz masz umowiony? U mnie obserwowali jajeczka i dopiero na ich podstawie decydowali kiedy ovitrelle na pekniecie jajeczka i transfer.
podchodzisz na cyklu naturalnym czy sztucznym?Jeśli byłoby tak że transfer byłby 5 dni od owulacji to miałabym cykl 25 dni, a nigdy takiego nie miałam, zawsze 31. Mam wizytę na początku tygodnia to się dopytam, bo na wizycie byłam zaskoczona terminem że nie policzyłam. Transfer mam umówiony wstępnie na sobotę, w zależności jakie będzie endo w poniedziałek.
Na sztucznym endometrium mi wręcz zmalało i nie dobiło nawet do 7 mm. Podchodzę więc na naturalnym.podchodzisz na cyklu naturalnym czy sztucznym?
No to od owulacji liczysz 14dni i dopiero wtedy jest termin okresu. Na który dzień cyklu wypada owulacja?Na sztucznym endometrium mi wręcz zmalało i nie dobiło nawet do 7 mm. Podchodzę więc na naturalnym.
Wiem jak liczyć owulację Mi akurat przypada na 17 dc, a transfer wstępnie mam mieć 16 dc. Pytałam czy nieudana stymulacja ma wpływ na mój cykl i uzyskałam odpowiedź negatywną. Ale teraz się zastanawiam czy jednak go nie skróciła.No to od owulacji liczysz 14dni i dopiero wtedy jest termin okresu. Na który dzień cyklu wypada owulacja?
TakCzy dobrze rozumiem, że transfer na cyklu naturalnym powinien być tyle dni od owulacji, ilu dniowy jest zarodek?
Może da ci coś na jej przyspieszenie...Hmm, owulacja wychodzi mi 25.07, zarodek 5-dniowy a transfer mam mieć 23.07
Przede wszystkim musi się udać, bo mam 1 zarodek Już mnie to frustruje. Mam nadzieję, że tylko mi się cykl rozjechał.Tak
Może da ci coś na jej przyspieszenie...
Albo coś jej się pomyliło. Lub jakąś nowa metoda...
Tzn jak ją liczysz ?Wiem jak liczyć owulację Mi akurat przypada na 17 dc, a transfer wstępnie mam mieć 16 dc. Pytałam czy nieudana stymulacja ma wpływ na mój cykl i uzyskałam odpowiedź negatywną. Ale teraz się zastanawiam czy jednak go nie skróciła.