Nelka85
Fanka BB :)
Chyba w 17dcDziewczyny w którym dniu cyklu mialyscie punkcję?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba w 17dcDziewczyny w którym dniu cyklu mialyscie punkcję?
Coś koło 20 DC . Nie pamiętam już dokładnieDziewczyny w którym dniu cyklu mialyscie punkcję?
Ale to przecież nie wyścigi, lepiej niech urosną nic złego to nie oznaczaKurde ja mam mieć w 18 i tak sobie myślę, że późno ,ale to dlatego, że wolno mi rosną pęcherzyki. Mam 11 dc i pęcherzyki mają po 9,10 mm . W naturalnym cyklu juz 12 ,13 dc miałam owulacje ,a tu 11dc a pęcherzyki takie małe
Ja już mialam tak namieszane z cyklem bo najpierw antyki potem stymulacja , ze nawet nie wiemDziewczyny w którym dniu cyklu mialyscie punkcję?
Gratuluje !!!! Teraz już będzie wszystko dobrzeMam wyniki dziś 14dt próg 60 a beta 2295więc chyba okej. W piątek to bd 21dt mam mieć wizytę i zobaczymy
Mam tak samo 2tyg anty była, 3tyg gonapeptyl +2tyg bemfola już szlak mnie trafia,bo niewiem gdzie mam się już kuć, a wychodowalam tylko 6 pecherzykowJa już mialam tak namieszane z cyklem bo najpierw antyki potem stymulacja , ze nawet nie wiem
A już masz zaplanowany termin punkcji ??Mam tak samo 2tyg anty była, 3tyg gonapeptyl +2tyg bemfola już szlak mnie trafia,bo niewiem gdzie mam się już kuć, a wychodowalam tylko 6 pecherzykow
Ja się kłułam co cykl przez tok więc dasz radęMam tak samo 2tyg anty była, 3tyg gonapeptyl +2tyg bemfola już szlak mnie trafia,bo niewiem gdzie mam się już kuć, a wychodowalam tylko 6 pecherzykow
Prawdopodobnie za tydzień w poniedziałek jeszcze w piątek mam mieć wizytęA już masz zaplanowany termin punkcji ??
Cierpliwa jesteś, bo mnie już szlak trafia jak siadam i się zastanawiam w którym miejscu się kuć, żeby nie bolało i żeby w siniaka się nie wkućJa się kłułam co cykl przez tok więc dasz radę