Trzymam kciuki za wizytęJutro o 16-stej mam wizytę i już się nie mogę doczekać bo nie mam żadnych objawów i nie ukrywam, że się stresuje. Ale to już jutro. Co ma być to będzie
Domyślam się, że taka myśl jak teraz towarzyszy każdej z nas od USG do USG - tak samo jak przyrosty bety...
reklama
Ja dzisiaj mam 7+1 i nic, brzuch tez mnie nie boli.Ja tez oprócz takich bolow brzucha jak na miesiaczke, nie mialam nic. W ogole nie wymiotowalam pozniej, tylko jakies mdlosci ale to juz pozniej, w 7-8tc.
Trzymam kciuki
Ja dzis ide zobaczyc mojego maluszka
Cały czas stresy...Mi przed samym usg to ciśnienie świruje. Zawsze się martwię czy będzie ok itd - tak bez powodu. 3/4 noce przed spać nie mogę
Poczekamy z Tobą, sobota juz niedługoNie dziekuje Chętnie bym wam dała pesel i kod dostępu do wyniku
Ale poczekamy do soboty dam znać na pewno
Ice41
Fanka BB :)
No i ja Cię rozumiem. Mimo że czekam jeszcze na transfer to przeliczam jak tu przyjść na 1. wizytę, ale żeby była to ta już serduszkowa. Tej się boję jak ognia i chcę ograniczyć stres do minimum. Ile dni po transferze na pewno powinno być już serduszko - ostateczna granica?Mi przed samym usg to ciśnienie świruje. Zawsze się martwię czy będzie ok itd - tak bez powodu. 3/4 noce przed spać nie mogę
Nelka85
Ja miałam 2 wizyty przed serduszkową.No i ja Cię rozumiem. Mimo że czekam jeszcze na transfer to przeliczam jak tu przyjść na 1. wizytę, ale żeby była to ta już serduszkowa. Tej się boję jak ognia i chcę ograniczyć stres do minimum. Ile dni po transferze na pewno powinno być już serduszko - ostateczna granica?
Serduszko było w 6+4. Ale nie wiem do kiedy max
Bardzo trzymam kciuki ️️️Dziewczyny ja już po transferze tym razem na pokładzie mamy 2 blastusie oby chciały z nami zostać na 9 miesięcy
Oby zostały trzymam mocno ️. Dużo spokoju i lekkiej głowy od zbędnych myśliDziewczyny ja już po transferze tym razem na pokładzie mamy 2 blastusie oby chciały z nami zostać na 9 miesięcy
reklama
Ice41
Trzymamy kciukiDziewczyny ja już po transferze tym razem na pokładzie mamy 2 blastusie oby chciały z nami zostać na 9 miesięcy
Podziel się: