Hej ja korzystałam /korzystam w invimed w Poznaniu z dofinansowania dla WlkpCześć dziewczyny, jest tu może ktoś kto korzysta z dofinansowania dla Poznania lub wielkopolski w klinice invimed?
Powodzenia dla wszystkich starających się ❤
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
A jak to wam wyszło finansowo? Na jakim etapie jesteście? Bo wiem ,że można dostać do 5 tys. tylko zastanawia mnie jaki jest ogólny koszt , wiem że tam na stronie są cenniki ale zależy mi na opini kogoś kto faktycznie korzysta z tego programu.Hej ja korzystałam /korzystam w invimed w Poznaniu z dofinansowania dla Wlkp
Dużo badań trzeba zrobić do kwalifikacji? Możesz pisać na priv, jeśli wolisz
Ostatnia edycja:
Na priv wysłałam zdjA jak to wam wyszło finansowo? Na jakim etapie jesteście?
Ostatnia edycja:
To trzymam kciuki żeby było dobrzeA ja w piątek się dowiem, czy ten cykl do czegoś się nada i też mnie stres zżera
Serduszkowelove
Tak , mniej więcej ♡ liczyłam na pierwszy tydzień sierpnia, jeśli dostanę planowo okres 18.07 to dziewczyny pisaly ze transfer jest mniej więcej 17 20 dc, cykle mam 27- 28 dniowe , u mnie caly czas śluz płodny, tak już z półtorej tygodnia, czy to może być związane jeszcze z tym że organizm dochodzi do siebie po stymulacji ? Przeważnie mialam 3 4 dni max , oby endometrium było piękne w następnym cyklu ♡Tak gdzieś na początku sierpnia? Też podejrzewam, że mi tak wtedy wypadnie .
lady_in_blue
To może się zsynchronizujemyTak , mniej więcej ♡ liczyłam na pierwszy tydzień sierpnia, jeśli dostanę planowo okres 18.07 to dziewczyny pisaly ze transfer jest mniej więcej 17 20 dc, cykle mam 27- 28 dniowe , u mnie caly czas śluz płodny, tak już z półtorej tygodnia, czy to może być związane jeszcze z tym że organizm dochodzi do siebie po stymulacji ? Przeważnie mialam 3 4 dni max , oby endometrium było piękne w następnym cyklu ♡
hej dziewczyny jesrem w 6tc dzisiaj zauwazyłam srednie krwawienie
pojecgałam szybko na wizyte do lekarza jest widoczny pęcherzyk przpisał mi duphaston 2x3
ja od swojego lekarza mam przepisany cyclogest 2 razy dziennie jak myslicie odstawic mam cyclogest
ktorego mam 2x 400 bo duphaston to bedzie tylko 60 mg progesteronu
piewsza ciaza wyczekana nie wiem co myslec
pojecgałam szybko na wizyte do lekarza jest widoczny pęcherzyk przpisał mi duphaston 2x3
ja od swojego lekarza mam przepisany cyclogest 2 razy dziennie jak myslicie odstawic mam cyclogest
lady_in_blue
A lekarz, który wypisywał receptę co powiedział?hej dziewczyny jesrem w 6tc dzisiaj zauwazyłam srednie krwawienie
Ja bym nie odstawiała. Jeśli masz krwawienie to większą ilość progesteronu może tylko pomoc.hej dziewczyny jesrem w 6tc dzisiaj zauwazyłam srednie krwawienie
reklama
Dziewczyny,
Na początku czerwca miałam stwierdzona IO. Dieta, metformina, dużo wody itp.
Teraz od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży nie trzymam się aż tak bardzo tej diety, na stałe zamieniłam chleb i makaron na ciemny. Ale dzisiaj się zważyłam i schudłam 4 kg, a od początku czerwca prawie 8 kg.
Fakt nie mam teraz apetytu za mocno ale martwię się tym spadkiem wagi...
Na początku czerwca miałam stwierdzona IO. Dieta, metformina, dużo wody itp.
Teraz od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży nie trzymam się aż tak bardzo tej diety, na stałe zamieniłam chleb i makaron na ciemny. Ale dzisiaj się zważyłam i schudłam 4 kg, a od początku czerwca prawie 8 kg.
Fakt nie mam teraz apetytu za mocno ale martwię się tym spadkiem wagi...
Podziel się: