reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Asia moje jajowody też są całkowicie niedrożne.
madzialenak na karcie informacyjnej napisano tak ( data 22.04.2013- ostatni wpis) :
2 x 2 blastomerowy B, 3x 5 blastomerowy C, 3x 6 blastomerowy c
tego jednego zamrozili 20 kwietnia ...nie znam się na tym czemu tamte tak długo trzymali...zapytam następnym razem
2 x 2 blastomerowy B, 3x 5 blastomerowy C, 3x 6 blastomerowy c
tego jednego zamrozili 20 kwietnia ...nie znam się na tym czemu tamte tak długo trzymali...zapytam następnym razem
lkasia
Fanka BB :)
Asia a Twoj mąż jakie ma wyniki nasienia?? I z tego co napisałaś to widzę że nie miałaś zarodków klasy A? Czy te A podali Ci teraz?? U mnie z 8 zaplodnionych 1 mi podali, 6 zamrozili, a 1-mu niestety się nie udało i to byl wlasnie ten najnizszej klasy....a moze warto zrobic badania genetyczne??
madzialenak
mama na pełen etat
Asia już wiem o co chodzi, to tak jak u mnie, widzę, że Twoje maluszki miały kilka dni a były słabo rozwinięte to znaczy miały mało komórek i dlatego ich nie mrozili. Moje dobre zarodki 2 dniowe miały po 5 i 6 komórek a 3 dniowe 8 i 9 komórek, czyli jak widzisz Twoje miały troszkę za mało komórek. U mnie też nie mrozili tych co się słabiutko rozwijały i w rezultacie zawsze miałam po 1 śnieżynce.
madzialenak
mama na pełen etat
Asia poczytaj sobie, tu masz klasyfikację zarodków: http://www.tip.e-baja.pl/med/klasyfikacja.html
transferowane : 2 x 8 blastomerowe B . Zamrożony 1 x blastocysta 3 (A,B)
Nasienie :
liczba plemników 96 mln / ml ( 10% - ruch szybki linearny, 46 %- ruch wolny linearny i nielinearny, 5%- ruch w miejscu, 39%- brak ruchu) Liczba plemników po migracji wstępującej - 51 mln/ ml
Nasienie :
liczba plemników 96 mln / ml ( 10% - ruch szybki linearny, 46 %- ruch wolny linearny i nielinearny, 5%- ruch w miejscu, 39%- brak ruchu) Liczba plemników po migracji wstępującej - 51 mln/ ml
madzialenak
mama na pełen etat
Asia to jest badanie ogólne nasienia, ważna jest morfologia plemników i fragmentacja DNA plemników. Czy takie badania mąż robił? Jeśli nie to warto wykonać.
reklama
Podziel się: