L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja już po transferze. Niestety to mój jedyny embrion. Lekarz powiedział, że drugi się wczoraj zatrzymał ale że ta blastocysta jest bardzo ładna także no...ehhh oby sie udało bo znowu potem to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam bardzo kciuki za powodzenie:*Ja już po transferze. Niestety to mój jedyny embrion. Lekarz powiedział, że drugi się wczoraj zatrzymał ale że ta blastocysta jest bardzo ładna także no...ehhh oby sie udało bo znowu potem to samo
Z jednego 3bb mam córkę...4bb to poronilam teraz...zostały 4 jakieś bo nie pamiętam...ale jedna blastka jest jeszcze napewno...No to jak macie tyle zarodków to super:-) Jeszcze jak blastki to już w ogóle.
trzymam kciukiJa już po transferze. Niestety to mój jedyny embrion. Lekarz powiedział, że drugi się wczoraj zatrzymał ale że ta blastocysta jest bardzo ładna także no...ehhh oby sie udało bo znowu potem to samo
Bardzo trzymam kciuki żeby to była ta blastusia...Ja już po transferze. Niestety to mój jedyny embrion. Lekarz powiedział, że drugi się wczoraj zatrzymał ale że ta blastocysta jest bardzo ładna także no...ehhh oby sie udało bo znowu potem to samo
Trzymam mocno kciuki !!!Ja już po transferze. Niestety to mój jedyny embrion. Lekarz powiedział, że drugi się wczoraj zatrzymał ale że ta blastocysta jest bardzo ładna także no...ehhh oby sie udało bo znowu potem to samo
Ja miałam dwa zarodki. Ogólnie miałam 15 komórek z czego dojrzałych było 11. 6 zaplodnili, 5 komórek zamrozilismy (nie mogliśmy zapłodnić więcej). Z 6 zapłodnionych zostały 2. Pierwszy świeży transfer beta 0.2.Ja już po transferze. Niestety to mój jedyny embrion. Lekarz powiedział, że drugi się wczoraj zatrzymał ale że ta blastocysta jest bardzo ładna także no...ehhh oby sie udało bo znowu potem to samo
Ooo, myslalam, ze jak sie uda do 6 cykli. To nawet nie wiem czy bym sie zdecydowała za pierwszym razem....ja mialam nadzieje, ze za 1 sie uda.pieniądze oddadzą dopiero po 6 pełnych cyklach