reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy możecie mi wytłumaczyć co to jest ten Double Tiger za niedługo podchodzę do stymulacji mam pcos i chce uzyskać jak najwięcej komórek. Ostatnio miałam 21 pobranych z czego 6 zamrozili chyba 2 były niedojrzałe A resztę zaplodnili I uzyskaliśmy tylko 2 ładne blastocysty

Ja już po transferze. Niestety to mój jedyny embrion. Lekarz powiedział, że drugi się wczoraj zatrzymał ale że ta blastocysta jest bardzo ładna także no...ehhh oby sie udało bo znowu potem to samo 😪
Ja miałam dwa zarodki. Ogólnie miałam 15 komórek z czego dojrzałych było 11. 6 zaplodnili, 5 komórek zamrozilismy (nie mogliśmy zapłodnić więcej). Z 6 zapłodnionych zostały 2. Pierwszy świeży transfer beta 0.2.
Teraz jestem po drugim i ostatnim i beta dodatnia 😀
Po transferze moja Pani doktor spytała czy mamy jeszcze zarodki. Odpowiedziałam, że nie. A położna na to - "ostatni będą pierwszymi" 😁
Także u Ciebie jest jeden jedyny, zarówno pierwszy jak i ostatni i musi się udać!!! 😀
My przy drugim transferze dokupiliśmy ten klej emrioglue czy coś w tym stylu. A Ty miałaś taka możliwość?

reklama
Do góry