reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja z doskoku. Jestem załamana. Jest źle. Endometrium spadło z 8,3 na 7 mm. Znów to cholerne 7 mm. I znów będzie gucio z tego wszystkiego. Szczerze to ja się zastanawiam jaki to ma sens, jak cały czas jest to samo. Nawet jak do transferu dojdzie to zostają 2 opcje : 1 - hcg w dniu testu 0 lub opcja 2 - poronię w ciągu tygodnia od pozytywnego testu.

To wszystko jest o kant tyłka potłuc. Jadę do pracy - mam już na prawdę dosyć.

Sylwia nie załamuj się, przyjdzie dzień w którym będziesz się cieszyć rosnącym brzuszkiem!
Jestem z Tobą!

45991_338440126253324_15456295_n.jpg

Załączniki

• 45991_338440126253324_15456295_n.jpg
    45991_338440126253324_15456295_n.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 92
cześć moje drogie, dzień dobry wszystkim
Lili ja też przyłączam sie do slów Gotadory, na pewno jeden maluszek odszedł dp aniolków stąd ten spadek. nie trać wiary:tak:.

Sylwia nie wiem co powiedziec. nie wiedziałam że endo może się tak zmniejszyć. A może to pomyłka lekarza. Trzymaj się dzielnie:sorry2:.

Ja wreszcie w domu. miałam dziś niezły maraton. No ale od gina dobre wiadomości. maluch rośnie prawidlowo, ma już 2,5cm. dziś widzielismy jak rusza nóżkami i rączkami. Boże oby tak dalej....

reklama
Do góry