reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Ja z doskoku. Jestem załamana. Jest źle. Endometrium spadło z 8,3 na 7 mm. Znów to cholerne 7 mm. I znów będzie gucio z tego wszystkiego. Szczerze to ja się zastanawiam jaki to ma sens, jak cały czas jest to samo. Nawet jak do transferu dojdzie to zostają 2 opcje : 1 - hcg w dniu testu 0 lub opcja 2 - poronię w ciągu tygodnia od pozytywnego testu.
To wszystko jest o kant tyłka potłuc. Jadę do pracy - mam już na prawdę dosyć.
To wszystko jest o kant tyłka potłuc. Jadę do pracy - mam już na prawdę dosyć.
cześć moje drogie, dzień dobry wszystkim
Lili ja też przyłączam sie do slów Gotadory, na pewno jeden maluszek odszedł dp aniolków stąd ten spadek. nie trać wiary.
Sylwia nie wiem co powiedziec. nie wiedziałam że endo może się tak zmniejszyć. A może to pomyłka lekarza. Trzymaj się dzielnie.
Ja wreszcie w domu. miałam dziś niezły maraton. No ale od gina dobre wiadomości. maluch rośnie prawidlowo, ma już 2,5cm. dziś widzielismy jak rusza nóżkami i rączkami. Boże oby tak dalej....
Lili ja też przyłączam sie do slów Gotadory, na pewno jeden maluszek odszedł dp aniolków stąd ten spadek. nie trać wiary.
Sylwia nie wiem co powiedziec. nie wiedziałam że endo może się tak zmniejszyć. A może to pomyłka lekarza. Trzymaj się dzielnie.
Ja wreszcie w domu. miałam dziś niezły maraton. No ale od gina dobre wiadomości. maluch rośnie prawidlowo, ma już 2,5cm. dziś widzielismy jak rusza nóżkami i rączkami. Boże oby tak dalej....
reklama
Hola :-):-):-) super wiadomość ... no i najwyższa pora dołączyć też na https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/ciezaroweczki-po-vitro-51358/index624.html
Podziel się: