No wlasnie tylko mam na kartce w sprawie narkozy, że bez pomalowanych paznokci i sie zastanawiam czy wcale czy np moge tylko bez 1. Bo szczerze mowiac sciagac hybrydy to mi mega zajmie dlugojak
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mam podobne problemySorki przez przypadek mi się wstawił post a nie wiem jak cofnąć![]()

Albo coś wyślę i pisze, że sie ładuje to klikam jeszcze raz i sie wstawia to samo 2 razy

Probiotyki dopochwowe mają szanse załatwić sprawę zanim się rozwinie. Lactovaginal u mnie działa bezbłędnie.Sory, że tak z grubej rury ale czuje niemiły zapach ram z dołu. Nie mam żadnych objawów infekcji ale gdyby faktycznie infekcja to myślicie, że ewentualny transfwr który mógłby mieć miejsce za tydzień byłby odwołany? Bo punkcja w srode. Wizyta w poniedzialek póki co zaaplikuję globulke z kwasem mlekowym
Dodatkowo możesz kupić i łykać nawet 2 tab dziennie trivaginSory, że tak z grubej rury ale czuje niemiły zapach ram z dołu. Nie mam żadnych objawów infekcji ale gdyby faktycznie infekcja to myślicie, że ewentualny transfwr który mógłby mieć miejsce za tydzień byłby odwołany? Bo punkcja w srode. Wizyta w poniedzialek póki co zaaplikuję globulke z kwasem mlekowym
L
Lebkuchen_mum
Gość
No niestety u mnie nie ma lactovaginalu ani provag ale zastosuje na noc już vagisan. Pamietam, że jak zaszłam w ciaze z synkiem to po owulacji dostałam infekcji i go aplikowałam no ale to była ciąża naturalna a tu transfer więc totalnie 2 różne sprawy no i nie wiem ehh mam nadzieję, że nic się nie utworzy.Probiotyki dopochwowe mają szanse załatwić sprawę zanim się rozwinie. Lactovaginal u mnie działa bezbłędnie.
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie nie ma takich rzeczyDodatkowo możesz kupić i łykać nawet 2 tab dziennie trivagin

Jutro podejde zapytam ale tu jeśli chodzi o leki, witaminy to jest tragedia. Albo ograniczony wybór albo wszystko tylko na recepte. Z polski sobie zawsze zapasy wszelkie przywożę. No na to akurat się nie przygotowałam

To kup jakiś suplement w bakteriami kwasu mlekowegoU mnie nie ma takich rzeczy
Jutro podejde zapytam ale tu jeśli chodzi o leki, witaminy to jest tragedia. Albo ograniczony wybór albo wszystko tylko na recepte. Z polski sobie zawsze zapasy wszelkie przywożę. No na to akurat się nie przygotowałam![]()
Madame JS
Fanka BB :)
Ja robię dokładnie tak samo! Przywożę z PL całe kartony... inna rzecz, że gdy pytałam lekarza embriologa o suplementy przed IVF, to nie kazała mi brać niczego tylko mieć "zdrowy tryb życia"... Ale i tak jakieś podstawy łykam ;-) Dawno nie było problemów z infekcjami, więc akurat zapasów na wypadek nie mam... W razie czego wizyta u gina i recepta...U mnie nie ma takich rzeczy
Jutro podejde zapytam ale tu jeśli chodzi o leki, witaminy to jest tragedia. Albo ograniczony wybór albo wszystko tylko na recepte. Z polski sobie zawsze zapasy wszelkie przywożę. No na to akurat się nie przygotowałam![]()
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Jesli masz infekcje to lepiej odwolac transfer. Powiedz w poniedzialek na wizycie, moze zrobia Ci jeszcze jakies badanie, żebyś byla pewna, ze nic nie masz.Sory, że tak z grubej rury ale czuje niemiły zapach tam z dołu. Nie mam żadnych objawów infekcji ale gdyby faktycznie infekcja to myślicie, że ewentualny transfer który mógłby mieć miejsce za tydzień byłby odwołany? Bo punkcja w srode. Wizyta w poniedzialek póki co zaaplikuję globulke z kwasem mlekowym
Podziel się: