Dziewczyny za ok 2 tyg mam mieć transfer…właśnie zadz do mnie z kliniki że wyszło zapalenie pochwy w biocenozie od 2 dni biorę już estrofem i od dzisiaj na noc mam brać globułke gynalgin…myślicie że prze te parę dni uda się wleczyć zapalenie i transfer bedzie możliwy
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Czekamy z niecierpliwością na wieści niech będzie pięknie zazdroszczę tych widoków i tej melodi z aparatu USG ... Mam nadzieję że mi też będzie dane to kiedyś usłyszeć i zobaczyćOby jeszcze tylko 40 min
Każda z nas musi to kiedyś zobaczyć i usłyszeć. Bardzo mocno w to wierzę i trzymam kciuki za każdą z nasCzekamy z niecierpliwością na wieści niech będzie pięknie zazdroszczę tych widoków i tej melodi z aparatu USG ... Mam nadzieję że mi też będzie dane to kiedyś usłyszeć i zobaczyć
eij
Myślę że tak, na spokojnie. Po 10 dniach powinno być już okDziewczyny za ok 2 tyg mam mieć transfer…właśnie zadz do mnie z kliniki że wyszło zapalenie pochwy w biocenozie od 2 dni biorę już estrofem i od dzisiaj na noc mam brać globułke gynalgin…myślicie że prze te parę dni uda się wleczyć zapalenie i transfer bedzie możliwy
JestemMama!
Powiem Ci szczerze że ja już przestałam w to wierzyć ... Ale najważniejsze że zrobiłam wszystko aby tak było . Nie będę czuła kiedyś do siebie odrazy że mogłam jeszcze zrobić to czy tamto ... A nóż się uda ... Nie wiem , czas pokaże . Wolę być nastawiona negatywnie i miło się zaskoczyć niż znów płakać w poduszkę że się nie udało. ..Każda z nas musi to kiedyś zobaczyć i usłyszeć. Bardzo mocno w to wierzę i trzymam kciuki za każdą z nas
Mam taka nadzieje, bo biorę już leki immunologiczne przed transferem i nie chce ich przerywacMyślę że tak, na spokojnie. Po 10 dniach powinno być już ok
Serduszkowelove
Musi tak być, każda z nas w końcu tego doczekaCzekamy z niecierpliwością na wieści niech będzie pięknie zazdroszczę tych widoków i tej melodi z aparatu USG ... Mam nadzieję że mi też będzie dane to kiedyś usłyszeć i zobaczyć
Oldzi2301
Aktywna w BB
Kochane udało się !! Serduszko bije! Maleństwo ma 8tygodni i 15,7mm Dziekuje wam wszystkim za wasze wsparcie i dodanie siły w tym trudnym oczekiwaniu !! Jesteście niezastąpienione! Oby dalej wszystko dobrze się układało..
a każdej z Was życzę pomyślności i spełnienia marzenia
Załączniki
Aguleczka29
Drogie staraczki, dawno mnie tu nie było. Proszę o pomoc osoby które miały puste jajo . Czy beta Wam rosła ? Kiedy przestała itp ?
reklama
Super super super !!! Zazdrościmy tych widoków.Kochane udało się !! Serduszko bije! Maleństwo ma 8tygodni i 15,7mm Dziekuje wam wszystkim za wasze wsparcie i dodanie siły w tym trudnym oczekiwaniu !! Jesteście niezastąpienione! Oby dalej wszystko dobrze się układało..
Wszystkiego dobrego
Podziel się: