reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny za ok 2 tyg mam mieć transfer…właśnie zadz do mnie z kliniki że wyszło zapalenie pochwy w biocenozie 🙈 od 2 dni biorę już estrofem i od dzisiaj na noc mam brać globułke gynalgin…myślicie że prze te parę dni uda się wleczyć zapalenie i transfer bedzie możliwy

reklama
Czekamy z niecierpliwością na wieści 😍😍😍❤️ niech będzie pięknie ✊✊ zazdroszczę tych widoków i tej melodi z aparatu USG ... Mam nadzieję że mi też będzie dane to kiedyś usłyszeć i zobaczyć 🙏😍
Każda z nas musi to kiedyś zobaczyć i usłyszeć. Bardzo mocno w to wierzę i trzymam kciuki za każdą z nas 🥰

Dziewczyny za ok 2 tyg mam mieć transfer…właśnie zadz do mnie z kliniki że wyszło zapalenie pochwy w biocenozie 🙈 od 2 dni biorę już estrofem i od dzisiaj na noc mam brać globułke gynalgin…myślicie że prze te parę dni uda się wleczyć zapalenie i transfer bedzie możliwy
Myślę że tak, na spokojnie. Po 10 dniach powinno być już ok 🙂

Każda z nas musi to kiedyś zobaczyć i usłyszeć. Bardzo mocno w to wierzę i trzymam kciuki za każdą z nas 🥰
Powiem Ci szczerze że ja już przestałam w to wierzyć ... Ale najważniejsze że zrobiłam wszystko aby tak było . Nie będę czuła kiedyś do siebie odrazy że mogłam jeszcze zrobić to czy tamto ... A nóż się uda ... Nie wiem , czas pokaże . Wolę być nastawiona negatywnie i miło się zaskoczyć niż znów płakać w poduszkę że się nie udało. ..

Kochane udało się !! Serduszko bije!❤️ Maleństwo ma 8tygodni i 15,7mm 🥰 Dziekuje wam wszystkim za wasze wsparcie i dodanie siły w tym trudnym oczekiwaniu !! Jesteście niezastąpienione! Oby dalej wszystko dobrze się układało..
a każdej z Was życzę pomyślności i spełnienia marzenia ❤️❤️❤️

Załączniki

• 8854BDC7-5101-41A1-AAD2-917D02BFCF8E.jpeg
    8854BDC7-5101-41A1-AAD2-917D02BFCF8E.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 69
reklama
Kochane udało się !! Serduszko bije!❤️ Maleństwo ma 8tygodni i 15,7mm 🥰 Dziekuje wam wszystkim za wasze wsparcie i dodanie siły w tym trudnym oczekiwaniu !! Jesteście niezastąpienione! Oby dalej wszystko dobrze się układało..
a każdej z Was życzę pomyślności i spełnienia marzenia ❤️❤️❤️
Super super super !!! Zazdrościmy tych widoków.
Wszystkiego dobrego 😀

Do góry