Ja mam zrobić ekg ,ale na swoją rękę, mam im tylko wynik przynieśćCzy wizyta u anestezjologa u Was też polegała na rozmowie telefonicznej z lekarzem i wypełnieniu ankiety ? Oczywiście caly panel krwi dodatkowo plus mocz , myslalam że zrobią mi ekg echo a tu nic ?
reklama
Ja miałam ekg i badanie krwi ale rozmowy żadnej nie miałamCzy wizyta u anestezjologa u Was też polegała na rozmowie telefonicznej z lekarzem i wypełnieniu ankiety ? Oczywiście caly panel krwi dodatkowo plus mocz , myslalam że zrobią mi ekg echo a tu nic ?
eij
Fanka BB :)
Ja wypisałam ankietę, później rozmowa telefoniczna z anastezjologiem i pobranie krwi. Żadnych innych badań nie miałamCzy wizyta u anestezjologa u Was też polegała na rozmowie telefonicznej z lekarzem i wypełnieniu ankiety ? Oczywiście caly panel krwi dodatkowo plus mocz , myslalam że zrobią mi ekg echo a tu nic ?
Hankaa
Ja również. Z tym że rozmowa na miejscuJa wypisałam ankietę, później rozmowa telefoniczna z anastezjologiem i pobranie krwi. Żadnych innych badań nie miałam
Serduszkowelove
To tyle kasy płacimy i jeszcze donieść ekg... ehhh no trudno dziękuję dziewczyny za odpowiedź 

eij
Ja na szczęście nie musiałam specjalnie jechać do Gdańska, plus pandemiiJa również. Z tym że rozmowa na miejscu

Ja przed sama punkcją miałam wywiad z pielęgniarka. I badania ogólne krwi. Bez moczuCzy wizyta u anestezjologa u Was też polegała na rozmowie telefonicznej z lekarzem i wypełnieniu ankiety ? Oczywiście caly panel krwi dodatkowo plus mocz , myslalam że zrobią mi ekg echo a tu nic ?
Tak też tak mialamCzy wizyta u anestezjologa u Was też polegała na rozmowie telefonicznej z lekarzem i wypełnieniu ankiety ? Oczywiście caly panel krwi dodatkowo plus mocz , myslalam że zrobią mi ekg echo a tu nic ?

Kasialucky
U mnie trwało to 5 min, zmierzył mi jeszcze ciśnienieCzy wizyta u anestezjologa u Was też polegała na rozmowie telefonicznej z lekarzem i wypełnieniu ankiety ? Oczywiście caly panel krwi dodatkowo plus mocz , myslalam że zrobią mi ekg echo a tu nic ?

reklama
Podziel się: