Mogliśmy wszystkie co pobrali. Ale tak jak pisałam wyżej napisze wam ile mamy w piątekA ile zapladniacie?
Nie chcę zapeszać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogliśmy wszystkie co pobrali. Ale tak jak pisałam wyżej napisze wam ile mamy w piątekA ile zapladniacie?
To teraz za owocny sex na szkiełku niech się dzieje magia i czekamy z niecierpliwością na wieściMogliśmy wszystkie co pobrali. Ale tak jak pisałam wyżej napisze wam ile mamy w piątek
Nie chcę zapeszać
Nie dziękujęTo teraz za owocny sex na szkiełku niech się dzieje magia i czekamy z niecierpliwością na wieści
Tak, to efekt odstawienia tabletekJa brałam 2 tyg antykoncepcje, odstawiłam 4 dni temu na życzenie Pani Doktor I dostalam dzisiaj miesiączkę, 20 dzień cyklu dzisiaj , czy tak ma być jak zaczynam jutro stymulację, czy ktoś wie ? Pani dr nic nie mówiła
Trzymam kciuki za duzooo „jajcow”Ja brałam 2 tyg antykoncepcje, odstawiłam 4 dni temu na życzenie Pani Doktor I dostalam dzisiaj miesiączkę, 20 dzień cyklu dzisiaj , czy tak ma być jak zaczynam jutro stymulację, czy ktoś wie ? Pani dr nic nie mówiła
Ja miałam po 300% a mam też synka. Także chyba nic w tym jednak nie maMój chłopak miał niezłą pierwszą i drugą betę a później przyrost tylko 30 %
Ile stresu i płakania było … teraz 17 tc jestem po badaniach i chłopak zdrowy.
Inna koleżanka tez ciagle narzekała na małe wartości i tez ma synka w brzuszku. Chyba coś w tym jest
O to chodziJa brałam 2 tyg antykoncepcje, odstawiłam 4 dni temu na życzenie Pani Doktor I dostalam dzisiaj miesiączkę, 20 dzień cyklu dzisiaj , czy tak ma być jak zaczynam jutro stymulację, czy ktoś wie ? Pani dr nic nie mówiła