Teraz trochę poczytałam, ale de facto nie znalazłam informacji jak to leczyć. I skąd to się wzięło!A czytałaś o zespole pustego pęcherzyka? Bo tak to brzmi.
Aneta Macur on Instagram: "Zespół pustego pęcherzyka to sytuacja, gdy w czasie punkcji jajników nie pobrano żadnych komórek jajowych. Dotyczy niewielkiego odsetka cykli IVF (0,2-7%). Może występować: - brak pobranych komórek + niski poziom HCG w dniu
112 likes, 11 comments - instaembriolog on May 13, 2022: "Zespół pustego pęcherzyka to sytuacja, gdy w czasie punkcji jajników nie pobrano żadnych komórek jajowych. Dotyczy niewielkiego odsetka cykli IVF (0,2-7%). Może występować: - brak pobranych komórek + niski poziom HCG w dniu punkcji...www.instagram.com
reklama
Mam nietypowe pytanie lekarz zlecił dziś wziąć gonapeptyl. Napisał dwie ampułki. W opakowaniu jest 7. Napisał że dwie ampułki zawierają 0,29 ale na opakowaniu ampułki jest napisane, że jedna zawiera 0,1. Nie rozumiem tego. Wzięłam dwie czyli tak jakby 0,2. Więc skąd 0,29? Może z innym lekiem pomylił?
Ostatnia edycja:
Myślę, że wkradła mu się literówka. Ja też brałam dwieMam nietypowe pytanie lekarz zlecił dziś wziąć gonapeptyl. Napisał dwie ampułki. W opakowaniu jest 7. Napisał że dwie ampułki zawierają 0,29 ale na opakowaniu ampułki jest napisane, że jedna zawiera 0,1. Nie rozumiem tego. Wzięłam dwie czyli tak jakby 0,2. Więc skąd 0,29? Może z innym lekiem pomylił?
Serduszkowelove
Fanka BB :)
A masz przydzielonego opiekuna lub numer do lekarza ??Mam nietypowe pytanie lekarz zlecił dziś wziąć gonapeptyl. Napisał dwie ampułki. W opakowaniu jest 7. Napisał że dwie ampułki zawierają 0,29 ale na opakowaniu ampułki jest napisane, że jedna zawiera 0,1. Nie rozumiem tego. Wzięłam dwie czyli tak jakby 0,2. Więc skąd 0,29? Może z innym lekiem pomylił?
Nic z tych rzeczy masz podrażnienie od leków dopochwowychCzy powinnam mieć obawy że to może być poronienie?
Mam ale dziś byłam na wizycie i mówił wyraźnie dwie ampułkiA masz przydzielonego opiekuna lub numer do lekarza ??
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja mam amh 2.2 i 23 lataWlasnie u Nas ze względu na amh 2.80, wiek 27 lat będzie transfer mrożony, Pani Doktor od razu powiedziała że nie zrobi świeżego że względu na bardzo wysokie ryzyko hiperki
Widać małego kropka. Nam wydrukowali zdjęcie i zaznaczyli gdzie jest...Ojaaa to widać na usg transfer ??? ☺☺☺
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Mam nadzieję że stymulacja szybko minie i powstaną piękne zarodki, już nie mogę się doczekać!!!! Już nawet przestałam się bać, aby zobaczyć takie piekne widokiWidać małego kropka. Nam wydrukowali zdjęcie i zaznaczyli gdzie jest...
reklama
Stymulacja będzie szybka, zobaczysz. Dzień za dniem. Nie nakręcaj się tym, żyj tak jak dotychczas. Będzie co ma byćMam nadzieję że stymulacja szybko minie i powstaną piękne zarodki, już nie mogę się doczekać!!!! Już nawet przestałam się bać, aby zobaczyć takie piekne widoki
Podziel się: