Pięknie!!! Gratulacje!!!!Dziewczyny moja beta 314!!! 11dpt... niewierze ...
reklama
A kiedy masz prenatalne? Ja niecierpliwie czekam na piątek. Mam w pracy USG i jednego dzieciaczka widzę jak macha łapkami, ale drugi gdzieś się chowa głęboko i się stresuje czy wszystko u niego dobrzeMoja mama tak samo. Dla niej in vitro to nie grzech. A bardzo mocno wierzy. Nawet teraz kilka godzin dziennie modli się za to, żeby się okazało, że mój maluch nadrobił mam nadzieję, że tak się stanie.
Sherlook
Fanka BB :)
Mój lekarz tak się przejął po tym ostatnim usg, że nawet mi nie dał skierowania na prenatalne. Powiedział, że zobaczymy co będzie za 2 tygodnie. Tak szczerze to ja nawet nie wiem w jakim będę tygodniu. Nic. Może się okazać, że jest oki, albo znów kilka dni do tyłu, albo, że serduszko nie bije. Ja się sama zapisałam na 6.05 na wszelki wypadek, żeby potem nie było problemu prywatnie. Jak dostanę skierowanie to mi zmienią na nfz. I jak będzie źle to mogę odwołać. Powiem Ci, że ciężko mi strasznie na sercu. Jeszcze jak czytam o waszych prenatalnych to już w ogóleA kiedy masz prenatalne? Ja niecierpliwie czekam na piątek. Mam w pracy USG i jednego dzieciaczka widzę jak macha łapkami, ale drugi gdzieś się chowa głęboko i się stresuje czy wszystko u niego dobrze
Link do: Carlsberg – Inicjatywy – Program Grantowy dla powiatu brzeskiego i sierpeckiego
Dziewczyny bardzo Was proszę o oddanie głosu na rzecz społeczności Naszej. Wystarczy kliknąć w link browar Sierpc i projekt numer 7. żochowianki jestem ich przewodnicząca i chcemy coś zrobić dla dzieciaków a każdy głos się przyda. Bardzo dziękuję wszystkim
Dziewczyny bardzo Was proszę o oddanie głosu na rzecz społeczności Naszej. Wystarczy kliknąć w link browar Sierpc i projekt numer 7. żochowianki jestem ich przewodnicząca i chcemy coś zrobić dla dzieciaków a każdy głos się przyda. Bardzo dziękuję wszystkim
Ojej ale przecież nie był chyba dużo mniejszy niż powinien. Współczuję stresu dobrze, że się zapisałaś na prenatalne, bo tam jest określony przedział czasu kiedy można je zrobić.Mój lekarz tak się przejął po tym ostatnim usg, że nawet mi nie dał skierowania na prenatalne. Powiedział, że zobaczymy co będzie za 2 tygodnie. Tak szczerze to ja nawet nie wiem w jakim będę tygodniu. Nic. Może się okazać, że jest oki, albo znów kilka dni do tyłu, albo, że serduszko nie bije. Ja się sama zapisałam na 6.05 na wszelki wypadek, żeby potem nie było problemu prywatnie. Jak dostanę skierowanie to mi zmienią na nfz. I jak będzie źle to mogę odwołać. Powiem Ci, że ciężko mi strasznie na sercu. Jeszcze jak czytam o waszych prenatalnych to już w ogóle
Elessi
Ja tez jutro mam usg i tez jestem pełna niepokoju choc wiem ze i tak to nic nie zmieni i co bedzie to bedzie jutro sie okaze czy maleństwo rośnie prawidłowo czy nieMój lekarz tak się przejął po tym ostatnim usg, że nawet mi nie dał skierowania na prenatalne. Powiedział, że zobaczymy co będzie za 2 tygodnie. Tak szczerze to ja nawet nie wiem w jakim będę tygodniu. Nic. Może się okazać, że jest oki, albo znów kilka dni do tyłu, albo, że serduszko nie bije. Ja się sama zapisałam na 6.05 na wszelki wypadek, żeby potem nie było problemu prywatnie. Jak dostanę skierowanie to mi zmienią na nfz. I jak będzie źle to mogę odwołać. Powiem Ci, że ciężko mi strasznie na sercu. Jeszcze jak czytam o waszych prenatalnych to już w ogóle
Kasialucky
Jestem juz po- narazie 10 pęcherzyków
Usłyszałam ze ładne ale narazie małe
Lekarz Mówił ze w trakcie punkcji pobierze zawartość z mojej torbieli aby ja wycisnąć na maksa i ze jakieś komórki jeszcze sie pojawia
W sobotę kolejna kontrola
Punkcja prawdopodobnie we wtorek
Lekarz Mówił ze w trakcie punkcji pobierze zawartość z mojej torbieli aby ja wycisnąć na maksa i ze jakieś komórki jeszcze sie pojawia
Serduszkowelove
Ale super !!! Jak się czujesz ?? Który to dzień stymulacji?Jestem juz po- narazie 10 pęcherzyków
reklama
Serduszkowelove
Powiem Ci, że Pani Doktor powiedziała, że w moim wieku mam 70-80%szans na prawidłowe zarodki, dziewczyny dobrze radzą badać, żebym sobie zaoszczędziła stresu później, Pani Doktor prognozuje, że wyjdą pewnie 3 4 zarodki z czego jeden na pewno będzie uszkodzony ,a po drugie mąż nie zgodzi się bez badań zarodków i koniec kropka. Ale bardzo Ci dziękuję za odpowiedźNie badaj zarodków, jesteście młodzi. Szkoda kasy. Może najpierw podejdź do in vitro, sprawdź jak pójdzie stymulacja, ile jajeczek pobiorą,.ile zarodków powstanie. Jeśli będziecie zapładniać 6 komórek może będą 3-4 zarodki i to przy super założeniu. Jak będą dwa zarodki to tym bardziej nie rozumiem tego parcia na badania zarodków, lepiej w tej cenie zrobić ich transfer i jeszcze kasa zostanie. Nawet zdrowy zarodek nie musi dać ciąży, tym bardziej większe rozczarowanie.
Podziel się: